Μπάσκετ

Σε επαφές με το BCL η ΑΕΚ, για να μη γίνουν οι αγώνες της Χολόν στα Λιόσια

Σε επαφές με το BCL βρίσκεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ΑΕΚ με σκοπό να ματαιωθούν ή να μη διεξαχθούν τα παιχνίδια της Χάποελ Χολόν στα Λιόσια.

Η είδηση της μεταφοράς της έδρας της Χάποελ Χολόν στα Λιόσια για να συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά στο Basketball Champions League έφερε… αναστάτωση στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» δεν υπήρξαν θετικοί στο άκουσμα πως ένεκα των όσων συμβαίνουν στη Λωρίδα της Γάζας, μια ομάδα από το Ισραήλ θα χρησιμοποιήσει ως έδρα τα Λιόσια.

Κάτι που όπως φαίνεται απασχόλησε την ΚΑΕ που θέλει να ακούσει τον κόσμο της και να μην είναι διχασμένος σχετικά με όσα συμβαίνουν μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης. Η ΑΕΚ betsson σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα αιτηθεί από το BCL να μη διεξαχθούν τα παιχνίδια της Χάποελ Χολόν στα Λιόσια, ξεκινώντας μάλιστα επαφές προς αυτήν την κατεύθυνση με τη διοργάνωση.

Θυμίζουμε πως πριν μερικές ημέρες η ΚΑΕ υποστήριξε με ανακοίνωσή της πως αποδέχτηκε την απόφαση της FIBA να φιλοξενηθούν στην Αθήνα οι Ισραηλινοί και οι αναμετρήσεις τους στη διοργάνωση, μέχρι το τέλος του πολέμου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button