Ποδόσφαιρο

Σε εβδομήντα σελίδες με στοιχεία η ΕΕΑ για την συνιδιοκτησία!

Η ΕΕΑ σε σκεπτικό 70 σελίδων εξηγεί με στοιχεία – τραπεζικά και νομικά – την σύνδεση Καλπαζίδη με Σαββίδη και πως ο ΠΑΟΚ ελέγχει την Ξάνθη. Προσπάθειες συνεχούς στοχοποίησης και ηθικής εξόντωσης καταγγέλουν τα μέλη της ΕΕΑ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν για το σκεπτικό που είναι 70 σελίδες «αναδεικνύεται και αποδεικνύεται η σύνδεση Καλπαζίδη – Σαββίδη και ο έλεγχος που έχει ο ΠΑΟΚ και ο ίδιος ο Σαββίδης στην Ξάνθη. Ο Καλπαζίδης έχει Vialand που ελέγχει την Ξάνθη και από εκεί ξεκίνησε η άντληση των στοιχείων». Στο σκεπτικό υπάρχει παράθεση τραπεζικών, οικονομικών και άλλων στοιχείων και πολλές νομικές αναλύσεις. Πέραν του γνωστού θέματος με το μετοχολόγιο της Ξάνθης η ΕΕΑ εξέταζε δύο πράγματα. Εάν ο Καλπαζίδης μέσω Vialand ελέγχει την Ξάνθη και εάν υπάρχει σύνδεση Καλπαζίδη – Σαββίδη. Η ΕΕΑ καταλήγει πως ισχύουν και τα δύο.

Με βάση πηγές κοντά στην ΕΕΑ πρόκειται για μία πολύ δομημένη απόφαση και ένα σκεπτικό βασισμένο σε πραγματικά και ουσιαστικά στοιχεία. Παράλληλα από τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καταγγέλεται πως έχουν στοχοποιηθεί έως εκεί που δεν πάει και υπάρχει προσπάθεια και ηθικής εξόντωσής τους αυτό το διάστημα. Επιπλέον πως είναι μία απόφαση που μπορεί πραγματικά να αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button