Ποδόσφαιρο

Σε διαδικασία αναζήτησης για στόπερ

Ο Πάρντιου είχε απορρίψει το ενδεχόμενο ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής, προέκυψε όμως ο τραυματισμός του Ενκουλού ο οποίος επανέφερε τη σκέψη απόκτησης κεντρικού αμυντικού, με την τελική απόφαση να λαμβάνεται τις επόμενες ημέρες, αναλόγως της πορείας αποθεραπείας του ποδοσφαιριστή.

Όταν ο Άγγλος τεχνικός απέρριψε κατηγορηματικά κάθε σενάριο ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής, εκφράζοντας παράλληλα την ασφάλεια που νιώθει με τους υπάρχοντες παίκτες, ο Νικολά Ενκουλού είχε αγωνιστεί σε δύο αγώνες της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Προέκυψε όμως ο σοβαρός τραυματισμός (βαρύ διάστρεμμα) και η εκτίμηση επιστροφής του στη δράση σε διάστημα (έως) και έξι εβδομάδων.

Ο Ενκουλού επέστρεψε την περασμένη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζει να φοράει μπότα και αυτή τη στιγμή παραμένει αδιευκρίνιστο το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση. Η αισιόδοξη εκτίμηση αναφέρει ότι αυτό μπορεί να γίνει προς τα τέλη του μήνα. Ακόμη όμως κι αν επιστρέψει, κανείς δεν θα μπορεί να είναι σίγουρος για την αγωνιστική κατάστασή του. Στο ίδιο διάστημα, ο Άρης έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τα 9+2 παιχνίδια σε διάστημα 40 ημερών, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί, προφανώς θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας του αθλητή ο οποίος θα επανεξεταστεί την ερχόμενη εβδομάδα, σίγουρα όμως το τμήμα scouting ήδη μπήκε σε διαδικασία αναζήτησης επιλογών. Αυτή τη στιγμή πάντως, η προσθήκη κεντρικού αμυντικού δεν αποτελεί προτεραιότητα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button