Ποδόσφαιρο

Σε αναμονή για τους διεθνείς

Ο Άκης Μάντζιος μετράει επιστροφές τραυματιών από την προηγούμενη εβδομάδα και περιμένει να αυξηθούν σε αυτή που ξεκινάει σήμερα, παράλληλα φυσικά με εκείνες των διεθνών.

Ο Μιχάλης Παναγίδης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων χθες και μάλιστα με ιδανικό τρόπο και τον άσσο του Άρη μεγάλο πρωταγωνιστή. Η Ελλάδα υποδέχθηκε την πολύ δυνατή Πορτογαλία, επικρατώντας με 2-1 και τον Παναγίδη να σκοράρει το δεύτερο και νικητήριο γκολ. Σήμερα ο μεσοεπιθετικός των κιτρινόμαυρων θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ώστε από αύριο να μπει στις προπονήσεις.

Με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς ο αρχικός προγραμματισμός είναι πιθανό να αλλάξει, από τη στιγμή που τέθηκε εκτός αποστολής της Εθνικής Τσεχίας, έπειτα από πειθαρχικό παράπτωμα. Στον Άρη επικοινώνησαν ήδη με τον 31χρονο στόπερ και γίνεται προσπάθεια ώστε να αλλάξει τα εισιτήριά του και να επιστρέψει νωρίτερα. Δηλαδή σήμερα ή το αργότερο έως αύριο.

Σήμερα τα ξημερώματα 04:00 ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Κόστα Ρίκα και ο Άλβαρο Σαμόρα, με τον εκτός έδρας δεύτερο προημιτελικό με τον Παναμά. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται το αργότερο ως την Πέμπτη στην Ελλάδα, για να ενσωματωθεί και αυτός στην προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής (26/11, 20.30) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button