Ποδόσφαιρο

Σενγκέργκης: «Νίκη με τον Παναιτωλικό, να μείνουμε στην δεύτερη θέση»

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αλλά και συνολικά το πρωτάθλημα μίλησε ο νεαρός μπακ του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Ερωτώμενος αρχικά ο νεαρός παίκτης του Άρη σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μετά τα απανωτά ντέρμπι με την ΑΕΚ (για το πρωτάθλημα) και τον Ολυμπιακό (για το Κύπελλο), απάντησε: “Τα αφήσαμε πίσω μας τα δύο ντέρμπι και κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Θέλουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι για να μείνουμε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα”.

Σχετικά με το πόσο βοήθησε τον Άρη η νίκη επί της ΑΕΚ, ώστε να αποκτήσει υψηλότερο κίνητρο για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, απάντησε: “Ήταν πολύ μεγάλη η νίκη εκτός έδρας επί της ΑΕΚ. Μας έχει δώσει μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια, για να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση, που είμαστε τώρα. Θέλουμε να μείνουμε εκεί και να απομακρυνθούμε ταυτόχρονα βαθμολογικά από τους αντιπάλους μας”.

Κι όσο για το ματς με τον Παναιτωλικό τόνισε: “Ο Παναιτωλικός θα έρθει στην έδρα μας για να πάρει τους βαθμούς. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να νικήσουμε. Για να το πετύχουμε αυτό δεν χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι στον τρόπο που παίζουμε συνήθως. Θέλουμε να έχουμε την κατοχή, να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και να σκοράρουμε”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button