Ποδόσφαιρο

Σενγκέργκης: «Θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας»

Ο Παναγιώτης Σενγκέργκης μίλησε για την καλή εικόνα του Άρη κόντρα στην Λάρισα, αλλά στάθηκε και στον ερχόμενο αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη μετά την νίκη επί της ΑΕΛ: «Κάναμε καλό παιχνίδι στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Δείξαμε ότι δεν επηρεαστήκαμε από την ήττα από τον Ολυμπιακό κι ότι γενικώς είμαστε σε καλή κατάσταση. Ακόμη καλύτερα τώρα που νικήσαμε!»

Για την καλή εικόνα του Άρη κόντρα στην Λάρισα και σε άμυνα και σε επίθεση: «Ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά, αλλά και επιθετικά σε αυτό το παιχνίδι. Στην άμυνα κρατήσαμε μηδέν κι αυτό βοήθησε να νικήσουμε. Και στην επίθεση, όμως, ήμασταν πολύ καλοί. Γενικώς, τακτικά ήμασταν καλοί σε όλους τους τομείς κι αυτό μας βοηθάει για τη συνέχεια ».

Για τον Ατρόμητο: «Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα. Περιμένουμε ότι θα προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής, επιθετικό, για τη νίκη. Το ίδιο, όμως, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι εμείς, οπότε περιμένουμε ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Εμείς με τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ επιστρέψαμε στην κορυφή και θέλουμε να μείνουμε εκεί. Έχουμε, λοιπόν, έξτρα κίνητρο!»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button