Μπάσκετ

Σαχπατζίδης: «Μεγάλη τιμή για την ομάδα και την πόλη που το φετινό ταξίδι ξεκινάει κόντρα στον Άρη»

Ο center του Χαρίλαου Τρικούπη, Γιάννης Σαχπατζίδης, αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη και τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή στο πρώτο ματς που θα αγωνιστεί η ομάδα του στην A1, να τίθεται αντιμέτωπη με μια από τις πλέον ιστορικές ομάδες στο χώρο του μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο blog του ΕΣΑΚΕ:

Απεριόριστος σεβασμός αλλά και θέληση για τη νίκη!

«Επιτέλους πρεμιέρα για το πρωτάθλημα! Το προηγούμενο διάστημα ήταν δύσκολο για εμάς καθώς έπρεπε να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας παρά τις δυσκολίες που προκαλούσαν οι αναβολές. Δουλέψαμε όλοι όμως, πολύ συντονισμένα, προσπαθώντας να γυρίσουμε αυτό το κενό διάστημα προς όφελός μας και να το αξιοποιήσουμε έτσι ώστε να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι για το ιστορικό πρώτο μας παιχνίδι στην Α1.

Για τον αντίπαλό μας ό,τι και να πούμε είναι πραγματικά λίγο, Ο Άρης είναι από τις πλέον ιστορικές ομάδες στο χώρο του μπάσκετ και είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα και την πόλη που το φετινό ταξίδι ξεκινάει με μία τέτοια αναμέτρηση.

Ο σεβασμός μας απεριόριστος, όπως απεριόριστη όμως είναι, και η θέλησή μας για να ξεκινήσουμε με νίκη την παρουσία μας στην Α1!

Ποιος θα το έλεγε πριν κάποια χρόνια ότι στην προπόνηση του Μεσολογγίου θα σχεδιάζαμε συστήματα για να αντιμετωπίσουμε τον Άρη!

Τα όνειρα όμως είναι για να πραγματοποιούνται και εμείς μόλις ξεκινήσαμε!»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button