Ποδόσφαιρο

Σαούλ: «Ζήτησα να προπονούμαι στη θέση μου και ο Σιμεόνε αρνήθηκε»!

Ο Σαούλ εξήγησε τι συνέβη στην Ατλέτικο Μαδρίτης και πως έφτασε στην αποχώρηση από την ομάδα και την μεταγραφή της τελευταίας στιγμής στην Τσέλσι. Επί τρία χρόνια προπονούταν σε θέσεις που δεν ήξερε!

Ο Σαούλ κλείνει το τεράστιο κεφάλαιο της παρουσίας του στην Ατλέτικο Μαδρίτης και από το βράδυ της Τρίτης ανήκει ως δανεικός στην Τσέλσι, μετακομίζοντας στην Premier League για να πλαισιώσει τους αστέρες των «μπλε» στο χώρο του κέντρου.

Όπως ανέφερε, την τελευταία τριετία ήταν κακός και δεν μπορούσε να παίξει όπως γνωρίζει και το έχει πράξει στο παρελθόν, διότι ο Σιμεόνε του άλλαζε θέσεις…

«Επί τρία χρόνια έκανα προπονήσεις σε άλλες θέσεις εκτός από αυτή που έχω μάθει να παίζω. Η αλήθεια είναι ότι χρωστάω πολλά στον Σιμεόνε. Η Τσέλσι ήρθε σαν μια τεράστια ευκαιρία να βγω από την ζώνη της άνεσής μου και να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Μια νέα πρόκληση. Μου υποσχέθηκαν ότι… θα δουλεύω στη θέση μου.

Είχα μιλήσει με τον Σιμεόνε και τον Άνχελ Χιλ, τους είχα ζητήσει να προπονούμαι κανονικά εκεί που ξέρω να παίζω και μου το αρνήθηκαν. Έπειτα όλα πήραν τον δρόμο τους και ήρθαν οι αποφάσεις για την καριέρα μου.

Ήμουν στην Ατλέτικο από τα 13 μου χρόνια και είναι δύσκολο. Μίλησα με πολλούς ανθρώπους και η απόφαση της αποχώρησης από την Ατλέτικο ήταν η πιο δύσκολη της ζωής μου» είπε σε συνέντευξή του ο Σαούλ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής στην Τσέλσι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button