Μπάσκετ

Σανόγκο: Αντίο με… αμυντικό masterclass (+poll)

Το YellowRadio.gr κάνει το… ταμείο της περσινής χρονιάς.

Οι κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και πρόκειται να κάνουν μεγάλες αλλαγές, με έναν από τους παίκτες που αποχώρησαν να είναι ο Ίσμαελ Σανόγκο.

Ο Ιβοριανός έκανε ένα ακόμη βήμα μπροστά στη φετινή χρονιά και κεφαλαιοποίησε τις εμφανίσεις του με μία πολύ σημαντική αύξηση που πήρε συμφωνώντας με το Μαρούσι, τη στιγμή που ο Άρης ετοιμάζεται να φτιάξει νέα φροντ-λάιν.

Την περσινή σεζόν ο Ίσμαελ Σανόγκο έκανε σημαντικές εμφανίσεις τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη. Στην επίθεση ήταν αξιοπρεπής με 6,3 πόντους ανά παιχνίδι σουτάροντας με 43,6% στα δίποντα και 33,8% στα τρίποντα.

Το σημαντικό κομμάτι σε αυτό που έκανε ο Σανόγκο είναι ότι είχε 5 ριμπάουντ σε 20 λεπτά παιχνιδιου, 1,1 κλέψιμο και 0,4 κοψίματα ανά παιχνίδι.

Μάλιστα σύμφωνα με την ανάλυση του 3stepsbasketball ο Ιβοριανός ήταν καλύτερος αμυντικός από το 99% των παικτών του Eurocup!

Ακόμη είχε τρία εντυπωσιακά παιχνίδια. Τα πρώτα δύο αφορούν την επίθεση, καθώς πέτυχε 17 πόντους μέχρι την τρίτη περίοδο (όταν και τραυματίστηκε) στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με 75% ευστοχία και άλλους 16 στο σημαντικό διπλό επί του Περιστερίου.

Το τρίτο παιχνίδι είναι και το τελευταίο του με τη φανέλα του Άρη. Ο Σανόγκο ήταν συγκινητικός απέναντι στο Περιστέρι παίζοντας τραυματίας για μία ομάδα στην οποία δεν θα συνέχισε. Βοήθησε πάρα πολύ σε άμυνα και ριμπάουντ και απέδειξε και πάλι ότι είναι μαχητής.

Μπορεί οι δρόμοι του Άρη και του Σανόγκο να χωρίζουν, το σίγουρος όμως είναι ότι ο Ιβοριανός δεν θα ξεχαστεί εύκολα.

Από το «1» έως το «10» πώς βαθμολογείτε τον Ίσμαελ Σανόγκο;

View Results

Loading ... Loading ...

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button