Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Σίντκλεφ: “Μαθαίνω πολλά από τον Κουέστα, είναι υπέροχο!”

Ο Φίλιπ Σίντκλεφ, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του σημερινού (05/10) εντός έδρας αγώνα του Άρη με τη Λαμία, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του στους κιτρινόμαυρους και τόνισε τη θέληση όλων στην ομάδα να συνεχίσουν με θετικά αποτελέσματα.

“Eίμαι χαρούμενος που είμαι στον Άρη, θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Μαθαίνω πολλά από τον Κουέστα, είναι υπέροχο” είπε μεταξύ άλλων ο νεαρός πορτιέρο.

Αρχικά, είπε ο νεαρός Σουηδός τερματοφύλακας, σχετικά με την παρουσία του στον Άρη: “Είναι σπουδαίο συναίσθημα που βρίσκομαι στον Άρη! Με υποδέχτηκαν πολύ καλά οι συμπαίκτες μου, αλλά και όλοι στην ομάδα και ειδικά οι φίλαθλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, για να παίξω γι’ αυτό το σπουδαίο club. Ελπίζω να συνεχίσουμε το καλό σερί των νικών που έχουμε δημιουργήσει”.

Ερωτώμενος αν έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα του Άρη, απάντησε: “Είμαι περίπου δύο μήνες εδώ και τώρα άρχισα να προσαρμόζομαι στις συνθήκες στη νέα μου ομάδα, γιατί είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα εδώ από ό,τι ήμουν συνηθισμένος. Οι προπονήσεις είναι πιο σκληρές. Επίσης, προέρχομαι από ένα πιο μικρό club στη Σουηδία, που δεν έχει τόσους πολλούς φιλάθλους. Αυτή η ατμόσφαιρα που βρήκα εδώ είναι κάτι διαφορετικό για εμένα”.

Όσο για το πώς είναι να έχει μπροστά του στην ίδια θέση τον Χούλιαν Κουέστα, που τυγχάνει να είναι και ο παλαιότερος στην ομάδα και ο αρχηγός της, σχολίασε με σεβασμό, αλλά και μια δόση θεμιτής φιλοδοξίας: “Ο Χούλιαν είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας κι ένας σπουδαίος άνθρωπος! Μπορώ να μάθω από αυτόν πάρα πολλά πράγματα σε κάθε προπόνηση που κάνουμε μαζί. Φυσικά, δεν είναι θέμα για εμένα ότι αποτελώ την αλλαγή του. Πιστεύω ότι θα έρθει η στιγμή μου. Ελπίζω ότι κάποια μέρα, η οποία δεν ξέρω πότε θα είναι, θα γίνω ο πρώτος τερματοφύλακας του Άρη!”

Αναφορικά με τα θετικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν για τον Άρη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και τι έχουν δώσει αυτά στα αποδυτήρια, επισήμανε ο Σίντκλεφ: “Μάς έχουν δώσει εξαιρετικά καλά συναισθήματα! Όλοι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, ειδικά από τις νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ σημαντικές αυτές οι νίκες για εμάς. Μάς έχουν γεμίσει θετική ενέργεια και πιστεύουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, με νίκες. Προσωπικά, η αίσθηση που έχω είναι ότι είμαστε ανίκητοι!”

Ο ίδιος ένιωσε ιδιαίτερη χαρά μετά τις νίκες στα δύο ντέρμπι, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: “Ήταν δύο μοναδικά παιχνίδια, στην έδρα μας με τον Ολυμπιακό και εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ. Ένιωσα πόσο σημαντικές ήταν αυτές οι νίκες από τις αντιδράσεις των φιλάθλων μας”.

Ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, ζήτησε από τους παίκτες του Άρη να προσέξουν μην πέσουν στην παγίδα του ενθουσιασμού και προκύψουν βαθμολογικές απώλειες στον αγώνα με τη Λαμία, κάτι στο οποίο συμφωνεί ο Σίντκλεφ: “Πιστεύω ότι το καταλάβαμε ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Για παράδειγμα, ήμασταν λίγο τυχεροί στον αγώνα με τον Εθνικό κι αυτό μάς έδειξε πολλά. Μάς έδειξε πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε, γιατί μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό μπορεί να πιστέψαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Βεβαίως, μετά τον αγώνα με τον Εθνικό ακολούθησε άλλη μια πολύ μεγάλη νίκη, αυτή με τον ΠΑΟΚ, οπότε τώρα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πάλι απέναντι σε μια μικρότερης δυναμικότητας ομάδας, όπως είναι η Λαμία. Πιστεύω ότι το έχουμε καταλάβει καλά αυτό”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button