Ποδόσφαιρο

Σίλβα: «Πολύ εύκολο το να πω ναι στον Άρη, γιατί να μην μείνω;»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Σάντε Σίλβα.

Αναλυτικά όσα είπε στους Δημήτρη Οσσανλή και Χρήστο Γκάλη:

Αρχικά ανέφερε:

Είμαι πολύ χαρούμενος, περίμενα αυτό το γκολ πολύ καιρό, είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Για την απόφαση του να έρθει στην Αγγλία:

Ήμουν στην Αγγλία και δεν έπαιζα επειδή είχα έναν μεγάλο τραυματισμό. Ήταν πρόταση της τελευταίας στιγμής, και εγώ θέλω να παίξω. Μου είπε ο ατζέντης μου για την πρόταση του Άρη. Μου είπε ότι είχα και άλλες προτάσεις, αλλά δεν ήταν δύσκολο να επιλέξω, είπα το ναι στον Άρη.

Για το αν «χρωστούσαν» κάτι στην ΑΕΚ:

Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε, αλλά δουλέψαμε, είδαμε τα λάθη μας, είδαμε τα βίντεο. Κάναμε προπόνηση, ήμασταν προετοιμασμένοι και αυτό μας βοήθησε.

Για το ποια θέση του αρέσει:

Νιώθω ότι είμαι σαν… ψάρι στο νερό όταν έχω την μπάλα. Θέλω να βοηθάω την ομάδα, και στο τέρμα να με βάλει ο προπονητής θα δώσω το 100%. Προτιμώ να παίζει σε μία από τις θέσεις της επίθεσης.

Για το πως περνάει στην Θεσσαλονίκη:

Διασκεδάζω πολύ εδώ, νιώθω σαν το σπίτι μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι εδώ, περνάω πολύ καλά. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Είμαι εδώ για να παίξω, να διασκεδάσω το ποδόσφαιρο και να βάλω γκολ.

Για το ποιος είναι το «πειραχτήρι» των αποδυτηρίων:

Εγώ, φυσικά και είμαι εγώ (γέλια) πρώτα είμαι εγώ και μετά είναι ο Ροζ.

Για τους παίκτες με τους οποίους κάνει παρέα:

Είναι ο Μπρούνο Γκάμα και ο Μπεναλουάν. Ο Μπεναλουάν είναι ο… παπούς (σ.σ. είπε την λέξη στα Ελληνικά).

Για το που μπορεί να φτάσει ο φετινός Άρης:

Θα παλεύουμε κάθε ματς. Ο κόσμος θα βλέπει ότι θα δίνουμε το 100% σε κάθε ματς. Δεν παίζουμε μόνοι μας, δεν θα κερδίσουμε κάθε ματς, αλλά θα δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Για το αν έχει εικόνα για τον κόσμο:

Όλοι μου έδειχναν βίντεο για τον κόσμο του Άρη. Ελπίζω να μπορέσω να δω το σόου που κάνουν στο γήπεδο. Δεν έχω δει ποτέ στην καριέρα μου κόσμο όπως αυτός του Άρη. Θέλω να τους δω και να νιώσω την υποστήριξη τους.

Για τα βίντεο που δείχνουν την οικογένεια του να πανηγυρίζει το γκολ του με… φανέλες του Άρη:

Είναι αδερφή μου και οι φίλοι μου. Όποτε παίζω η οικογένεια και οι φίλοι μου πηγαίνουν στο σπίτι μου και με βλέπουν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Είμαι εδώ μόνος μου, δεν έχω κανέναν, δεν έχω την οικογένεια μου, μου λείπουν και τους χρειάζομαι. Είναι δύσκολο μερικές φορές.

Αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι μαζεύονται και με βλέπουν. Νιώθω την υποστήριξη τους.

Για το αν σκέφτεται ότι μπορεί να φύγει χωρίς να ζήσει την ατμόσφαιρα του κόσμου του Άρη:

Δεν ξέρουμε, γιατί να μην την ζήσω, μπορεί να μείνω;

Για την Γουέστ Χαμ:

Η Γουεστ Χαμ είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες που κάνει πολύ καλή χρονιά. Ξέρω ότι θα παλέψουν σε κάθε ματς και θα συνεχίσουν έτσι. Θέλω να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου για μία πολύ καλή χρονιά.

Για το Ολυμπιακός-Άρης:

Είναι το παιχνίδι στο οποίο όλοι θέλουμε να παίξουμε, θα παλέψουμε όπως παλεύουμε πάντα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι.

Για το playstation που ψάχνει:

Πριν μία εβδομάδα ξεκίνησα να ψάχνω για play station 5, ακόμη δεν μπορώ να βρω. Όποιος έχει σας παρακαλώ να μου το δώσει (γέλια). Ψάχνω να παίξω FIFA, γιατί το FIFA είναι το παιχνίδι για τους άνδρες. Τo pro evolution είναι για αυτούς που τώρα ξεκινάνε να παίζουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button