Ποδόσφαιρο

Σίλβα: «Πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στη Λαμία»

Ο Σαντέ Σίλβα τόνισε, πως ο Άρης θέλει να συνεχίσει το νέο έτος ακριβώς από εκεί που σταμάτησε το προηγούμενο, δηλαδή με νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το τι περιμένει από το νέο έτος:

«Επιθυμώ να έχουν υγεία όλοι! Και να πετύχουν ό,τι επιθυμούν! Όσο για μένα, έχω τους στόχους μου κι αυτούς θέλω να πετύχω. Δεν θέλω, όμως, να μιλήσω γι’ αυτούς. Είναι προσωπικές οι σκέψεις που κάνω. Αν τους πετύχω, θα σας το πω! Με τον Άρη θέλω να μπούμε με αξιώσεις στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο».

Για το ματς με τη Λαμία:

«Έχει καλή ομάδα η Λαμία. Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι είναι δύσκολο. Δύσκολο, λοιπόν, είναι κι αυτό που έχουμε μπροστά μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, αυτόν που είχαμε στο τέλος του 2020. Θέλουμε να ξεκινήσουμε το 2021 όπως τελειώσαμε το 2020, δηλαδή με νίκη, μία ακόμη εκτός έδρας».

Για το αν η διακοπή βοήθησε τον Άρη:

«Ήταν καλή για όλους μας, γιατί είχαμε χρόνο να δούμε τις οικογένειές μας και να ξεκουραστούμε. Όλοι γυρίσαμε χαρούμενοι και πάμε δυνατά να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Λαμία. Συγκεντρωνόμαστε σε αυτό το παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button