Ποδόσφαιρο

Σήμερα οι ορισμοί των διαιτητών, δείχνει τις προθέσεις του ο Κλάτενμπεργκ!

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής θα ανακοινώσει σήμερα τους διαιτητές της πρεμιέρας των πλέι οφ, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον αριθμό των αγώνων που θα επιλέξει ξένους ρέφερι.

Τα πλέι οφ ξεκινούν την προσεχή Κυριακή (13/03) και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σήμερα (11/03) στην ανακοίνωση των διαιτητών που θα σφυρίξουν στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής. Η λογική λέει ότι σε όλες τις αναμετρήσεις μεταξύ των πέντε (Άρης, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός) θα ορίζονται ξένοι διαιτητές, αν και στην κανονική διάρκεια ο Κλάτενμπεργκ δεν το έκανε σε όλες τις περιπτώσεις.

Στα παιχνίδια του Άρη με τους υπόλοιπους τέσσερις μεγάλους, όρισε ξένους διαιτητές μόνο στα δύο με τον ΠΑΟΚ και στο εντός έδρας με την ΑΕΚ, βάζοντας Έλληνες στα υπόλοιπα, με τον Άρη να έχει σοβαρά παράπονα από Διαμαντόπουλο (ΟΑΚΑ) και Μανούχο (“Καραϊσκάκης”). Πλέον με τις θέσεις για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να παίζονται θα είναι προκλητικό να επιλέξει Έλληνες διαιτητές.

Ο Άρης μάλιστα στα τρία ντέρμπι με ξένους διαιτητές τη φετινή σεζόν, είχε συγκομιδή δύο νικών και μιας ισοπαλίας. Επικράτησε του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 0-1, της ΑΕΚ στο “Βικελίδης” με 2-1, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον “δικέφαλο” στην έδρα του. Η ισονομία επιβάλει την επιλογή ξένων διαιτητών και μάλιστα καλών, για να μην υπάρχουν “σκιές” στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button