Ποδόσφαιρο

Σήμερα η κρίσιμη σύσκεψη για τον τελικό

Για σήμερα στις 12.00 έχει προγραμματιστεί η σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 18 Μαΐου.

Μία σύσκεψη με κρίσιμο χαρακτήρα καθώς αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις, τόσο για το γήπεδο (αν και με την ανακοίνωσή της η ΕΠΟ κάνει ξεκάθαρο ότι η έδρα του τελικού θα είναι το Πανθεσσαλικό), όσο κυρίως για την παρουσία φιλάθλων.

Όπως ανέφερε στη χθεσινή ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, θα παραστούν, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ο Διευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές και ο υποδιευθυντής κ. Θανάσης Κουλούρης, από τις φιναλίστ ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και ο Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και από τον Άρη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπιλίρης.

Η ΕΠΟ, στην προ ημερών ανακοίνωσή της, ξεκαθάρισε πως το θέμα της έδρας, αλλά και των όρων διεξαγωγής του φετινού τελικού του Κυπέλλου θα μπει στο τραπέζι μετά το πέρας των επικείμενων υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, όπως επίσης και ότι “οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο”.

Υπενθυμίζεται ότι στην προκήρυξη αναφέρεται ότι “Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο τελικός αγώνα θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου”. Άρα, μένει αυτό να κλειδώσει στη σημερινή σύσκεψη, στην οποία θα παραβρεθεί και ο Αχιλλέας Μπέος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ο Δήμαρχος Βόλου ν’ αποδεχτεί πρόταση για παρουσία φιλάθλων, αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Επίσης, η θέση του Άρη είναι ξεκάθαρη και γνωστή εδώ και καιρό και αναμένεται να την επικοινωνήσει και ο Θόδωρος Καρυπίδης, με την παρουσία του στη σύσκεψη της ΕΠΟ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button