Ποδόσφαιρο

Σάσα: «Στόχος μας είναι η 3η θέση, από τότε που ήρθε ο Μπούργος βελτιωνόμαστε»

Ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για τους στόχους της ομάδας και τη βελτίωση που έφερε στους κιτρινόμαυρους ο Χερμάν Μπούργος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Αρχικά είπε: «Είναι δύσκολο να πούμε τι δεν πήγε καλά. Ήταν ένα παιχνίδι που θα αναλύσουμε όταν θα ηρεμήσουμε και θα το σκεφτούμε. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός ήρθε για να αμυνθεί και το έκανε καλά. Μας σταμάτησε. Έκλεισαν τη μεσαία γραμμή, απ’ όπου προσπαθεί να επιτεθεί περισσότερο η ομάδα μας. Και το έκαναν πολύ καλά. Νομίζω ότι αυτό ήταν το πρόβλημά μας. Επιχειρήσαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα να βρούμε λύσεις, να επιτεθούμε αλλιώς, αλλά ήταν δύσκολο για μας. Προσπαθήσαμε, τα δώσαμε όλα, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήρθε».

Για την εικόνα του Άρη: «Από την αρχή του αγώνα προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να παίξουμε με τον τρόπο μας. Δεν μας βγήκε. Στο δεύτερο ημίχρονο δοκιμάσαμε κάτι διαφορετικό. Η ομάδα μας όμως είναι έτσι. Βγάζουμε πάθος, τρέχουμε πολύ και το κάναμε από το πρώτο λεπτό. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν δεν κερδίζεις μοιάζει σαν να μην έπαιξες καλά. Δεν συμφωνώ. Το παλέψαμε. Αν κερδίζαμε με 1-0 με γκολ στο τελευταίο λεπτό, τώρα η συζήτηση θα ήταν διαφορετική».

Για το τι δεν πήγε καλά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ κλειστά και το έκανε καλά. Έμειναν περισσότερο στον δικό τους χώρο και περίμεναν να επιτεθούμε. Χρησιμοποίησαν τρεις κεντρικούς αμυντικούς και δεν είναι πάντα εύκολο να παίζεις εναντίον τέτοιας τακτικής. Για μένα το κλειδί είναι να μην σκεφτόμαστε ότι επειδή δεν κερδίσαμε, όλα πήγαν λάθος ή δεν παίξαμε καλά. Όπως και όταν κερδίζουμε δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι όλα ήταν τέλεια. Τώρα πρέπει να αναλύσουμε, και ο προπονητής μας το κάνει πολύ καλά αυτό, και να βελτιωθούμε. Είτε κερδίζουμε είτε όχι».

Για τη συνέχεια και τους στόχους: «Στόχος μας είναι η 3η θέση και θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθούμε εκεί. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, άλλωστε παίζουμε στα play-off με τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Κάθε αγώνας θα είναι τελικός για μας. Αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Από τότε που ήρθε ο Μπούργος βελτιωνόμαστε και είμαι σίγουρος ότι τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν ξανά για μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button