Ποδόσφαιρο

Σάσα: «Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας» (video)

Πανευτυχής για τη νίκη του Άρη μέσα στην Τούμπα ήταν ο Βραζιλιάνος μέσος, που δεν παρέλειψε να ζητήσει και συγνώμη από τον κόσμο των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο επίσημο κανάλι της ομάδας:

Για το πως ήρθε η νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Την προηγούμενη εβδομάδα δεχτήκαμε ένα ισχυρό σοκ το οποίο δεν ήταν εύκολο για όλους. Για τους οπαδούς, τον πρόεδρο, για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας ήταν δύσκολο να δουλέψουμε κάτω από αυτή την πίεση. Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το σημερινό παιχνίδι. Δείξαμε όμως ότι είμαστε άντρες, αν και ακούμε μερικές φορές πως δεν παίζουμε έτσι, αλλά σήμερα αποδείξαμε το αντίθετο.

Εννοείται ότι κάποιες φορές θα προκύψουν και προβλήματα. Ζητάμε συγνώμη για το 0-5. Αυτό το αποτέλεσμα είναι ανεπίτρεπτο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Θα έρθουν και άλλες ήττες, δεν ήταν η τελευταία μας. Αλλά το ότι θα χάσουμε κάποια παιχνίδια, δεν σημαίνει πως δεν είμαστε άντρες και σήμερα αποδείξαμε ότι είμαστε παίρνοντας μια σημαντική νίκη για εμάς».

Για το αν σημαίνει αυτή η νίκη μόνο 3 βαθμούς ή κάτι παραπάνω: «Καταρχάς, οι νίκες απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι πάντα κάτι περισσότερο, αλλά οι 3 βαθμοί είναι σημαντικοί για εμάς, ώστε να μας δώσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Άλλωστε ακολουθεί και το παιχνίδι του κυπέλλου, αλλά και η συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όπως είπα, ήμασταν κάτω από τρομερή πίεση και τώρα, μπορούμε να βγάλουμε λίγο βάρος από τους ώμους μας. Έχουμε εννοείται μακρύ δρόμο μπροστά μας ήταν όμως μια πολύ σημαντική νίκη για όλη την ομάδα, για όλους τους παίχτες, το επιτελείο, τον προπονητή. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας».

Για το ποια ήταν τα σημεία κλειδιά του παιχνιδιού: «Παίξαμε με πιο συμπαγή σχηματισμό απόψε. Απέναντι στα Γιάννενα οι γραμμές μας ήταν πιο ανοιχτές γι’ αυτό κατάφεραν να σκοράρουν. Σήμερα ήμασταν συμπαγείς. Χρησιμοποιήσαμε την ταχύτητα των παιδιών στην επίθεση και νομίζω αυτό ήταν το κλειδί.

Το ομαδικό πνεύμα, πολεμάμε ο ένας για τον άλλον. Μπορούσες να το δεις μέσα στο παιχνίδι, όταν κοιτούσες τα μάτια του συμπαίχτη σου, να δεις ότι το είχαμε και αυτό ήταν το κλειδί απόψε».

Δείτε τις δηλώσεις του Βραζιλιάνου μέσου:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button