ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Σάρι: «Η καλύτερή μας εμφάνιση, αλλά χάρηκα περισσότερο στη νίκη κόντρα στη Ρόμα»

Ο προπονητής της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι, εξήρε την ομάδα του για την ευρεία νίκη απέναντι στη Μίλαν, παραδέχτηκε ότι χάρηκε περισσότερο στη νίκη στο ντέρμπι με τη Ρόμα και τόνισε «μόλις ο διαιτητής σφύριξε, σκέφτηκα το επόμενο παιχνίδι».

Ήταν μια τέλεια βραδιά για τον Μαουρίτσιο Σάρι, με την Λάτσιο να διασύρει τη Μίλαν με 4-0 και να φτάνει τις Ίντερ και Ρόμα στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -1 από τους δεύτερους Ροσονέρι. Ο προπονητής των Λατσιάλι όμως σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε πως σκέφτεται ήδη το επόμενο ματς: «Μόλις ο διαιτητής σφύριξε το τέλος μου ήρθε στο μυαλό ότι τώρα υπάρχει η Φιορεντίνα. Πρέπει να κρατήσουμε τις ισορροπίες για τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Μετά την ήττα στο Λέτσε ήμασταν η χειρότερη ομάδα στην Ιταλία, ενώ τώρα είμαστε η καλύτερη…».

Ο πολύπειρος τεχνικός δεν θέλει ούτε να ακούει για scudetto: «Δεν είναι ιδέα, είναι όνειρο! Το σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα και όχι να σκεφτόμαστε τον μακροπρόθεσμο στόχο. Μερικές φορές το να είμαστε σταθεροί ήταν το ελάττωμά μας και πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα».

Όσο για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας και η πιο ευχάριστη στιγμή στον σύλλογο ανέφερε: «Σε τεχνικό-τακτικό επίπεδο ήταν ίσως η καλύτερη εμφάνιση από τότε που ήρθα, αλλά η μεγαλύτερη χαρά ήταν η νίκη στο ντέρμπι (σ.σ. νίκη με 1-0 επί της Ρόμα). Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά και να σταματήσουμε να αφήνουμε βαθμούς στο δρόμο απέναντι σε αντιπάλους που στα χαρτιά είναι πιο αδύναμοι από εμάς».

Αναλύοντας τον αγώνα, ο Σάρι υπογράμμισε πως: «εκμεταλλευτήκαμε τις κινήσεις του Φελίπε για να ανοίξουμε τους χώρους ανάμεσα στους αμυντικούς της Μίλαν. Στο πρώτο ημίχρονο, μου άρεσε επίσης πολύ το build up από την άμυνα», ενώ για τον μεγάλο αριθμό παιχνιδιών ανέφερε: «Έπαιξα 65 ματς στην Αγγλία σε μία σεζόν και φέτος θα παίξουμε λιγότερα…».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button