ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Σάουθγκεϊτ: «Έπρεπε να πω για ποιο λόγο δεν κλήθηκε ο Γουάιτ»

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανέφερε ότι δημοσιοποίησε την απόφαση του Μπεν Γουάιτ να μην είναι διαθέσιμος για την αποστολή της Αγγλίας αυτόν τον μήνα, καθώς δεν θα είχε καμία αξιοπιστία ως προπονητής αν ο κόσμος πίστευε ότι «παρέβλεψε» τον αμυντικό της Άρσεναλ, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Γουάιτ δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας που ανακοινώθηκε την Πέμπτη για τα φιλικά με τη Βραζιλία και το Βέλγιο αυτόν τον μήνα, παρά τις καλές εμφανίσεις με την Άρσεναλ τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Σάουθγκεϊτ είπε ότι ο 26χρονος άσος, ο οποίος δεν έχει παίξει για την Αγγλία από τότε που έφυγε από το καμπ της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο τον Νοέμβριο του 2022, είχε ζητήσει να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή.

«Δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστό να μην αναφέρουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε», είπε στους δημοσιογράφους ο Σαουθγκέιτ και πρόσθεσε:

«Έχουμε εξηγήσει στην Άρσεναλ ότι επρόκειτο να το κάνουμε αυτό. Και αν πάρεις μια τέτοια απόφαση, πρέπει να την τηρήσεις».Η Αγγλία θα υποδεχθεί τη Βραζιλία στις 23 Μαρτίου και το Βέλγιο τρεις ημέρες αργότερα στο Γουέμπλεϊ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button