Ποδόσφαιρο

Σάντε Σίλβα: Ένας παίκτης όαση στην… έρημο της Super League

Παίκτης πολύ μακριά από το Ελληνικό επίπεδο, ο Σάντε Σίλβα προσφέρει το κάτι διαφορετικό κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο.

Από το πρώτο παιχνίδι που μπήκε έδειξε ότι είναι… κυριολεκτικά μια ταχύτητα πάνω από τους υπόλοιπους. Εκρηκτικός, γρήγορος και καλός με την μπάλα στα πόδια έδειξε από το ξεκίνημα του ότι θα κάνει την διαφορά.

Κόντρα στον Ολυμπιακό μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, άλλαξε την ροή του αγώνα και έδωσε την ασίστ στο γκολ του Άρη. Το καλύτερο όμως το κράτησε για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης έβαλε ένα γκολ βγαλμένα από… video game. Πέρασε από δύο φορές όλους τους αντιπάλους και σκόραρε με ένα εξαιρετικό τελείωμα.

Δείχνει ήδη ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί όχι απλά να κάνει την διαφορά, αλλά να μείνει αξέχαστος στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Σε ένα Ελληνικό πρωτάθλημα που χρειάζεται επειγόντος παίκτες ικανούς να ξεσηκώσουν τα πλήθη.

Μέσα στην μετριότητα της Super League ο Σίλβα «λάμπει» με τον Άρη να διαθέτει έναν ακόμη μεσοεπιθετικό που είναι πολυτέλεια για το ποδόσφαιρο αυτής της χώρας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button