Ποδόσφαιρο

Ρόουζ: “Είμαστε ο Άρης, παίζουμε πάντα για τη νίκη”

“Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Βόλος έχει αλλάξει προπονητή και δεν γνωρίζουμε πώς θα εμφανιστεί εναντίον μας. Από την άλλη, όμως, εμείς παίζουμε ξανά στην έδρα μας με τους φιλάθλους στο πλευρό μας κι αυτό το περιμένουμε με ανυπομονησία! Θέλουμε να νικήσουμε γι’ αυτούς, που επιστρέφουν μετά από πολύ καιρό!” σημείωσε ο Λίντσεϊ Ρόουζ στη κάμερα των καναλιών Novasports, για το αυριανό παιχνίδι με τον Βόλο.

Για το αήττητο σερί που έχει χτίσει ο Άρης τελευταία: “Φυσικά, όταν νικάς, πάντα είσαι καλύτερα. Το ίδιο και όταν δεν χάνεις. Εμείς, όμως, είμαστε ο Άρης! Είμαστε μεγάλη ομάδα και πάντα παίζουμε για τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη!”

Για την τακτική προσέγγιση του αγώνα: “Αυτό είναι κάτι που το δουλεύουμε. Ο προπονητής θα αναλύσει τον αντίπαλο, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού τον δικό μας και αναλόγως θα προσεγγίσουμε τον αγώνα. Σίγουρα, πάντως, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη”.

Για το να είναι επιπλέον κίνητρο ότι με νίκη ο Άρης κλειδώνει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ: “Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να νικήσουμε τον Βόλο γιατί είμαστε ο Άρης! Επιπλέον, παίζουμε στην έδρα μας. Στόχος μας είναι να πιάσουμε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Στο φινάλε της περιόδου θέλουμε να είμαστε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button