Μπάσκετ

Ρουσιαμάνης: «Μας λέγανε ότι είμαστε τρελοί, αλλά δεν γινόταν να αφήσουμε τον Άρη»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, Αχιλλέας Ρουσιαμάνης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τα ban:

Κανένας δεν πίστευε ότι θα τηρήσουμε τους διακανονισμούς, αυτό μας οδήγησε είτε να δώσουμε τεράστιες προκαταβολές είτε να δώσουμε όλα τα λεφτά μπροστά. Οι τρεις από τις οκτώ περιπτώσεις διαγράφησαν οριστικά, οι υπόλοιπες θα τελειώσουν μέχρι τον Μάιο.

Εκτός του Τζένκινς και του Σανικίτζε οι οποίοι θα πληρωθούν στους 15 μήνες, όλοι οι υπόλοιποι θα εξοφληθούν στο οκτάμηνο.

Πολλοί μας λέγαν ότι είμαστε τρελοί, αν αφήναμε όμως την ομάδα δεν θα υπήρχε ομάδα.

Για τον κόσμο:

Ο κόσμος ποτέ δεν ήταν μακριά, απλά τον είχαμε στεναχωρήσει. Ελπίζω να βλέπουν πραγματικά τον αγώνα που έχει γίνει, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και να βοηθήσουν όσο παραπάνω μπορούν.

Για την φετινή ομάδα:

Προσπαθούμε να κάνουμε ένα μπάτζετ να κάνουμε μία γρήγορη ομάδα, πρώτο μας μέλημα ήταν να κλείσουμε τα ban και να κάνουμε μία ομάδα που μπορούμε να πληρώσουμε.

Για τον έκτο ψηλό:

Ποτέ μου δεν ασχολήθηκα ποιον παίκτη βλέπει ο προπονητής και το σταφ, οι δημοσιογράφοι ίσως να ξέρετε και περισσότερα πράγματα από εμένα, δεν ασχολούμαι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button