ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ρουμάνα συνοδός κατήγγειλε στην αστυνομία τον Πελεγκρίνι για… stalking!

Ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, αρχηγός της Ρόμα και παίκτης της εθνικής Ιταλίας, έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη μετά από καταγγελίες Ρουμάνας συνοδού στην αστυνομία.

Σοβαρές καταγγελίες φέρεται να βαραίνουν τον Λορέντσο Πελεγκρίνι! Ο αρχηγός της Ρόμα και ποδοσφαιριστής της εθνικής Ιταλίας έχει μπλεξίματα με τον νόμο και τη δικαιοσύνη, αφού υπάρχουν καταγγελίες από νεαρή Ρουμάνα συνοδό στην αστυνομία για… stalking και έντονη παρακολούθησή της από τον 27χρονο.

Η κοπέλα από τη Ρουμανία υπέβαλε την καταγγελία της τον Απρίλιο του 2023, λέγοντας πως όταν είπε στον Πελεγκρίνι πως η σχέση που διατηρούσαν σταματάει, τότε η συμπεριφορά του αρχηγού της Ρόμα άλλαξε τελείως και ξεπερνούσε τα όρια της νομιμότητας.

Στις αναφορές που έγιναν στην αστυνομία από τον δικηγόρο της Ρουμάνας συνοδού, υπήρξε επίσης αίτημα για διερεύνηση τυχόν άλλων εγκλημάτων που θα μπορούσαν να ανακαλυφθούν από τους ανακριτές κατά τη διάρκεια της έρευνας με σκοπό να ενεργοποιηθεί ο κόκκινος συναγερμός. Τι σημαίνει αυτό;

Πρόκειται για το πρωτόκολλο που επιτρέπει τη διερεύνηση ιδιαίτερα σοβαρών περιπτώσεων βίας, συμπεριλαμβανομένης της οικογενειακής κακομεταχείρισης, της καταδίωξης (σσ. stalking), της σεξουαλικής βίας, με αποτέλεσμα τα τυχόν μέτρα προστασίας των θυμάτων να λαμβάνονται ταχύτερα.

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, πάντως, δεν έχει προκύψει αυτή τη στιγμή κάποια αντίδραση σχετικά με το όλο θέμα που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button