Ποδόσφαιρο

Ροτέν: «Λάθος η ανανέωση του Μέσι»

Ο Λιονέλ Μέσι, δεν έχει αποσαφηνίσει εάν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ προ ημερών και αναφερόμενος στο θέμα, ο σύμβουλος του γαλλικού συλλόγου, Λουϊς Κάμπος, δήλωσε πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις.

Την ίδια ώρα, ο πρώην άσος των πρωταθλητών Γαλλίας, αλλά και της Μονακό, Ζερόμ Ροτέν, μιλώντας στην εκπομπή του, «Rothen ignites» στο RMC Sport, εξέφρασε την αντίθεση του στην παραμονή του παγκόσμιου πρωταθλητή στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

«Είναι κακή ιδέα. Στο «κτίσιμο» μιας συλλογικότητας, το πρόβλημα της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι να έχει ένα… αστέρι, αλλά να έχει αρκετά. Ο σύλλογος έχει κάθε συμφέρον να προσπαθήσει να ανανεώσει με τον Μπαπέ και να οικοδομήσει μαζί του, σε σχέση με την ηλικία του και όλα όσα εκπροσωπεί στην Γαλλία. Ο Νεϊμάρ έχει επεκτείνει κι έχει συμβόλαιο για ακόμη τέσσερα χρόνια. Πρέπει να αναγνωρισθεί ότι στην ψυχική του κατάσταση και στην εξωαθλητική του ζωή, έκανε προσπάθεια. Με τον Μέσι, είναι πολύ καλό για δύο χρόνια να έχεις την εικόνα του και τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών στην ομάδα σου, που βάζει περισσότερα γκολ εφέτος. Αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε σε ένα ματς με την Τουλούζη, όταν είναι ολομόναχος στην πρώτη γραμμή της επίθεσης, γιατί ο Μπαπέ και ο Νεϊμάρ δεν είναι εκεί. Υποθέτω ότι αυτοί οι τρεις θα είναι εκεί πολύ συχνά και ότι του χρόνου θα πρέπει να ξαναφτιάξουμε κάτι. Η ανανέωση του Μέσι είναι ήδη λάθος, από πλευράς αριθμών. Η διαχείριση και των τριών είναι περίπλοκη. Μετά είναι και το θέμα με την μισθοδοσία. Και είδαμε ότι ο σύλλογος έχει κολλήσει με το οικονομικό fair play. Γιατί η μισθοδοσία έχει «σκάσει». Εκεί έχεις την ευκαιρία να ανακτήσεις ένα μεγάλο χρηματικό ποσό γιατί ο μισθός του Μέσι είναι σημαντικός. Μπορεί να σε βοηθήσει να ενισχύσεις την ομάδα. Παρ ‘όλα αυτά, είναι πολύ κακή ιδέα να διατηρήσεις τον Μέσι. Οσον αφορά στην εικόνα και στον αντίκτυπο, δεν καταλαβαίνω ότι θέλει να παρατείνει την περιπέτεια του στο Παρίσι. Δεν κάνει καμία προσπάθεια να βάλει τον σύλλογο μπροστά. Δεν πρόκειται να ευχαριστήσει τους οπαδούς, χαμηλώνει το κεφάλι και επιστρέφει στα αποδυτήρια. Ακόμη και στον πανηγυρισμό των τερμάτων του, όταν ακούγεται το όνομά του, δεν έχει κάνει ποτέ, μια ευχάριστη χειρονομία προς τους φιλάθλους για να τους ευχαριστήσει. Οπότε, δεν θέλει να επενδύσει περισσότερα σε αυτό. Είναι κακή ιδέα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button