Ποδόσφαιρο

Ροναλντίνιο: Ύποπτος και για άλλα αδικήματα!

Ο Εισαγγελέας Όσμαρ Λεγκάλ, ο οποίος ανέλαβε πλέον την υπόθεση, ξεκαθάρισε ότι ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός του ΔΕΝ κρατούνται μόνο για τα πλαστά διαβατήρια.

Όλο και πιο βαθιά στη… νομική κινούμενη άμμο δείχνουν να βουλιάζουν ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός – μάνατζερ του, Ρομπέρτο ντε Ασίς. Ο Εισαγγελέας Οσμάρ Λεγκάλ, ο οποίος και ανέλαβε πλέον την υπόθεση, αποκάλυψε ότι ο άλλοτε σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και ο αδελφός του ΔΕΝ κρατούνται μόνο για τα πλαστά διαβατήρια.

«Ο νόμος πρέπει να είναι ίδιος για όλους, είτε είναι ο Ροναλντίνιο, είτε οποιοσδήποτε άλλος πολίτης» ξεκαθάρισε ο Λεγκάλ, ο οποίος εξήγησε ότι υπάρχουν υποψίες πως ο «Ρόνι» και ο αδελφός του έχουν υποπέσει και σε άλλα αδικήματα, εκτός από την είσοδο στην Παραγουάη με πλαστά διαβατήρια. Γι’ αυτό, άλλωστε, και διέταξε την προσωρινή κράτηση, αφού θεωρεί πως υπάρχει κίνδυνος απόδρασης.

Οι δύο τους πέρασαν ήδη δύο βράδια σε φυλακή της Ασουνσιόν με όχι και την καλύτερη δυνατή παρέα και, εφόσον οι Αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνουν έγκλειστοι μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, η ταλαιπωρία τους μπορεί να κρατήσει μέχρι και… έξι μήνες!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button