ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ρομπίνιο: Το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ιταλίας ζήτησε την έκδοσή του από τη Βραζιλία

Περίπου 8,5 μήνες μετά την καταδίκη του Ρομπίνιο για βιασμό από το δικαστήριο του Μιλάνου, το ιταλικό υπουργείο Δικαιοσύνης ζητάει από τη Βραζιλία την έκδοση του πρώην διεθνή επιθετικού.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ρομπίνιο καταδικάστηκε από το δικαστήριο του Μιλάνου σε κάθειρξη εννέα ετών, καθώς κρίθηκε ένοχος για συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας. Το περιστατικό είχε γίνει το καλοκαίρι του 2013, όταν ο Βραζιλιάνος αγωνιζόταν στη Μίλαν.

O 38χρονος κυκλοφορεί μέχρι και σήμερα ελεύθερος, καθώς βρίσκεται στη χώρα του. Οι Ιταλοί εισαγγελείς εξέδωσαν διεθνές ένταλμα σύλληψης και προώθησαν αίτημα για έκδοση από τη Βραζιλία. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ το Υπουργείο Δικαιοσύνης 8,5 μήνες μετά την οριστική απόφαση του δικαστηρίου διαβίβασε στους ομολόγους τους στη Βραζιλία, το αίτημα έκδοσης του άλλοτε διεθνή με τη Σελεσάο επιθετικού, όπως και του φίλου του, Ρικάρντο Φάλκο, ο οποίος συμμετείχε στον βιασμό.

Πλέον οι εξελίξεις εξαρτούνται από τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι καλούνται να απαντήσουν στους Ιταλούς. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως το σύνταγμα της Βραζιλίας δεν επιτρέπει την έκδοση πολιτών της σε άλλες χώρες. επιτρέπει την έκδοση πολιτών της σε άλλες χώρες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button