Ποδόσφαιρο

Ροζ: «Κάθε ματς και τελικός»

Για την ανανέωση του Σάσα, το ματς με τον Αστέρα και την συνέχεια των πλέι-οφ μίλησε ο Λίντσεϊ Ροζ.

Aναλυτικά όσα είπε στα κανάλια Novasports:

-Για το διάστημα της διακοπής πως κύλησε και σε ποιους τομείς έδωσαν έμφαση: «Ναι, ήταν πολύ καλό για εμάς. Παίξαμε πολλά παιχνίδια το προηγούμενο δίμηνο ήταν καλό να έχουμε ένα διάλειμμα να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε μπαταρίες. Δεν πρέπει να σταματήσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, πρέπει να επανέλθουμε, γύρισαν και οι τραυματίες, δουλέψαμε πολύ και είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή. Προετοιμαζόμαστε όπως κάθε παιχνίδι. Είναι σημαντικός αγώνας. Δουλέψαμε σκληρά και είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε το τρίποντο». 

 -Για το πόσο βοηθάει το γεγονός πως οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά: «Δεν νομίζω να υπάρξουν εκπλήξεις. Παίξαμε πολλά παιχνίδια, όπως και με τον Ολυμπιακό. Είναι παιχνίδι που το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό και έτσι βλέπουμε κι όλα τα υπόλοιπα». 

-Για την ανανέωση του Σάσα και την παραμονή του μεγαλύτερου μέρους του ρόστερ του Άρη και τη νέα σεζόν: «Είναι πολύ σημαντικό που παρέμεινε ο Σάσα. Είναι πολύ σημαντικός για το πνεύμα της ομάδας και για το αγωνιστικό σκέλος. Είναι καλό πως όλοι οι παίκτες κλειδιά θα είναι εδώ και του χρόνου. Είναι κάτι απαραίτητο. Από ‘κει και πέρα, θα έρθουν και καινούργιοι παίκτες, αλλά αυτό δεν είναι δική μας δουλειά είναι του προπονητή και των στελεχών της διοίκησης».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button