ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ρικέλμε: «Οι παίκτες έπεισαν τη μητέρα μου να δει την Μπόκα για πρώτη φορά από κοντά»

Ο αντιπρόεδρος της Μπόκα, Ρικέλμε, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του Libertadores απέναντι στη Φλουμινένσε, αποκάλυψε πως οι παίκτες της ομάδας του έπεισαν τη μητέρα του να δει την ομάδα για πρώτη φορά από κοντά.

Συγκίνησε τους πάντες ο αντιπρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς και παλιά δόξα του συλλόγου, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε!

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον χαμένο τελικό του Copa CONMEBOL Libertadores απέναντι στη Φλουμινένσε, ο Ρικέλμε αποκάλυψε πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του έπεισαν τη μητέρα του να μπει στο αεροπλάνο και να δει την Μπόκα από κοντά για πρώτη φορά στη ζωή της.

«Η αισιοδοξία ήταν τόσο μεγάλη που έπεισαν τη μητέρα μου να δει τον τελικό με τη Φλουμινένσε από κοντά. Εμένα ποτέ δεν είχε έρθει να με δει να παίζω από κοντά. Είναι απίστευτο, για μένα ήταν μια αξέχαστη μέρα. Είχα την τύχη να παίξω πολλά παιχνίδια με την Μπόκα, είχα την τύχη να ζήσω σπουδαίες στιγμές.

Η μητέρα μου ποτέ δεν ερχόταν στο γήπεδο, πάντα τα έβλεπε από την τηλεόραση και αυτά τα παιδιά την έπεισαν να μπει στο αεροπλάνο για να δει τον αγώνα από το γήπεδο. Αυτό αποδεικνύει πως τα κάναμε σχεδόν όλα σωστά και η αισιοδοξία ήταν τεράστια», αποκάλυψε ο Ρικέλμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button