Ποδόσφαιρο

Ρεσιτάλ υποκρισίας: Ανακοίνωση για Άλκη-Τόσκο από ΣΦ ΠΑΟΚ

Την ώρα που οι πράξεις δείχνουν ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα, οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ -στα λόγια- κάνουν ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται στους τρεις ανθρώπους που έχουν δολοφονηθεί από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Τα πανό «λευτεριά στα αδέρφια μας» δεν ξεχνιούνται, την ίδια στιγμή που μέχρι και στα τελευταία ματς υπήρχαν συνθήματα υπέρ των δολοφόνων του Άλκη. Όλα αυτά τη στιγμή που καθημερινά σβήνονται τα «Άλκη ζεις» στη Θεσσαλονίκη, από τους ομοϊδεάτες των ανθρώπων που δολοφόνησαν τον 19χρονο.

Μέσα σε όλα βλέπουμε σήμερα μία ανακοίνωση από τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ. Μία ανακοίνωση που θυμάται μεν τα τρία θύματα των οπαδών του ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα άλλο παρά υποκριτική λαμβάνοντας υπόψιν όσα συμβαίνουν όλους αυτούς του μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Με την αρχή της καινούργιας ποδοσφαιρικής χρονιάς θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε και να υπενθυμίσουμε τη θέση μας.

Μετά τα θλιβερά γεγονότα και τον θάνατο του Άλκη, και επειδή έμπρακτα δεν θέλουμε να ξαναϋπάρξει ούτε Άλκης, ούτε Μπλιώνας, ούτε Τόσκο, ούτε Νάσος, ούτε Φιλόπουλος, και η μαύρη λίστα πάει, θέλουμε ανοιχτά, επίσημα και με πλήρη υπευθυνότητα να δηλώσουμε προς όλους τους οπαδούς και φιλάθλους όλων των ομάδων ότι με τη νέα Ποδοσφαιρική χρονιά εμείς οι οπαδοί και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα ακολουθούμε πίστα την ομάδα μας όπου και αν αυτή βρίσκεται και θα δηλώνουμε παρών, οπλισμένοι (μόνο με το πάθος μας, τη φωνή μας και με χέρια καθαρά).

Μακάρι αυτή η ανακοίνωση να έχει απήχηση και στους υπόλοιπους οπαδούς και φιλάθλους όλων των ομάδων και ελπίζουμε να ανταποκριθείτε αναλόγως. Καλή ποδοσφαιρική σεζόν, ας κερδίσει ο καλύτερος!

Μετά τιμής,

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button