ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ρεάλ: Ξεχνάει τον Χάαλαντ, για να αποκτήσει ελεύθερο τον Μπαπέ

Παρά το γεγονός ότι έχει γίνει πολύς λόγος περί απόκτησης του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ρεάλ ενόψει της νέας σεζόν, όπως και ο Κιλιάν Μπαπέ, η «Mundo Deportivo» αναφέρει ότι οι «μερένγκες» δεν είναι διατεθειμένοι να ριχτούν στη μάχη για τη μεταγραφή του Νορβηγού στράικερ.

Η Ρεάλ, προσπαθεί όπως και στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους να εντάξει στο δυναμικό της παίκτες, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι από τους συλλόγους τους. Οπως αλμέκανε με τον Νταβίντ Αλάμπα, του οποίου το συμβόλαιο με την Μπάγερν ολοκληρώθηκε πέρυσι το καλοκαίρι κι έπειτα αποκτήθηκε από τους Μαδριλένους.

Ετσι και τη νέα σεζόν οι άνθρωποι της Ρεάλ, έχουν ως κύριο στόχο τον Κιλιάν Μπαπέ. Κι αυτό διότι ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία τους με την Παρί Σεν Ζερμέν και όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι θα πει «αντίο» στους Παριζιάνους. Ο ισπανικός σύλλογος θα μπορεί να κινηθεί για την απόκτηση του χωρίς να χρειαστεί να βγάλει χρήματα από τα ταμεία του.

Σε αντίθεση με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, για τον οποίο μία ομάδα θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ στη Ντόρτμουντ, άλλα 20 εκατομμύρια ευρώ στον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα κι άλλα τόσα στον πατέρα του ποδοσφαιριστή. Ποσά τα οποία δεν είναι διατεθειμένη να καταβάλει η Ρεάλ.

Επιπλέον, ο Ιταλός ατζέντης, δεν έχει την ίδια σχέση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ όπως με τον Τζουάν Λαπόρτα, τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα. Ο Ραϊόλα είχε συναντηθεί τον περασμένο Απρίλη με τον ισχυρό άνδρα των Καταλανών και το απόγευμα ήταν στη Μαδρίτη. Ωστόσο, δεν συναντήθηκε ποτέ με τον Πέρεθ αλλά με τον γενικό διευθυντή, Χοσέ Άνχελ Σάντσες. Γεγονός που αποδεικνύει ότι οι σχέσεις μεταξύ Πέρεθ και Ραϊόλα δεν είναι τόσο καλές..

Πηγή: gazzetta.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button