Διεθνή

Ρεάλ: Με 16 παίκτες κόντρα στην Χετάφε, οι τρεις τερματοφύλακες!

Η Ρεάλ κατεβαίνει για το ματς με τη Χετάφε (18/4, 22:00) με 16άδα στην αποστολή, τρία μέλη της οποίας είναι τερματοφύλακες!

Η Ρεάλ δοκιμάζεται από τη Χετάφε το βράδυ της Κυριακής (18/4, 22:00) για την 33η αγωνιστική της La Liga και σε μία ακόμη κρίσιμη αναμέτρηση για τη μάχη του τίτλου στο ισπανικό πρωτάθλημα. Μπορεί οι «μερένγκες» να προέρχονται από την πρόκριση επί της Λίβερπουλ, αλλά οι πολλές απουσίες δημιουργούν πονοκέφαλο στον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η αποστολή της ομάδας για το ματς του «Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ» είναι 16μελής! Μάλιστα οι τρεις είναι τερματοφύλακες (Κουρτουά, Λούνιν και Αλτούμπε). Οι υπόλοιποι 13 είναι οι: Μιλιτάο, Μαρσέλο, Οντριοθόλα, Τσουστ, Κρόος, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Ίσκο, Μπενζεμά, Ασένσιο, Βινίσιους, Μαριάνο και Ροντρίγκο. 

Εκτός έμεινε ο Εντέν Αζάρ παρά το γεγονός ότι έχει βγάλει κανονικά το πρόγραμμα εδώ και μία εβδομάδα. Ήδη γνωστοί απόντες είναι οι Ντάνι Καρβαχάλ και Σέρχιο Ράμος (τραυματίες και κορονοϊός), Ραφαέλ Βαράν (κορονοϊός), Λούκας Βάθκεθ (τραυματίας), Νάτσο και Καζεμίρο (τιμωρημένοι), ενώ τελευταίος προστέθηκε στη λίστα το πρωί του Σαββάτου (17/4) ο Φερλάν Μεντί, ο οποίος θα μείνει έξω για 10 μέρες. 

Η Marca αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο «Ζιζού» να καλέσει κι άλλους παίκτες από τη δεύτερη ομάδα – η Ρεάλ Καστίγια κοντράρεται το απόγευμα με την Ταλαβέρα – ενώ τα ρεπορτάζ των ισπανικών media επισημαίνουν ότι οι παίκτες βρίσκονται στα όριά τους και οι προπονήσεις είναι πιο χαλαρές το τελευταίο διάστημα λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών και υπό το φόβο εμφάνισης νέων. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button