ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν μάχονται για το «αστέρι» της Τζιρόνα!

Την περίπτωση του 22χρονου Ισπανού αμυντικού της εκπληκτικής φέτος Τζιρόνα, Μιγκέλ Γκουτιέρες, φαίνεται πως εξετάζουν σοβαρά η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μίλαν.

Η… ονειρική σεζόν που πραγματοποιεί φέτος η Τζιρόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι και «σκανάρουν» τα μεγάλα ταλέντα και τους παίκτες που ξεχωρίζουν προς ώρας με την καταλανική ομάδα!

Ανάμεσα στους παίκτες που… βγάζουν μάτια με την ομάδα «έκπληξη» της φετινής σεζόν, είναι ο Μιγκέλ Γκουτιέρες, με τον 22χρονο αριστερό μπακ να είναι βασικό και αναντικατάστατο «εργαλείο» για τον τεχνικό της ομάδας, Μίτσελ.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, την περίπτωση του νεαρού Ισπανού αμυντικού εξετάζουν σοβαρά τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Μίλαν, καθώς αμφότερες οι ομάδες τον έχουν πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα!

Βέβαια, το πάνω χέρι στην υπόθεση έχουν οι «μερένχες», αφού, διατηρούν οψιόν επαναγοράς του παίκτη ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ από το καλοκαίρι του 2022, όταν και τον παραχώρησαν στην Τζιρόνα με 4 εκατομμύρια ευρώ.

Φέτος, ο Γκουτιέρες μετράει μέχρι στιγμής 17 συμμετοχές με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όντας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της ξέφρενης πορείας της ομάδας του!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button