ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ρεάλ Μαδρίτης: Έχει τυπώσει 20.000 μπλουζάκια με το όνομα του Μπαπέ!

Δεν γνωρίζουμε αν δείχνει κάτι αυτό ή αν ακόμη και το δημοσίευμα είναι αληθές, ωστόσο κυκλοφορεί ευρέως στα social media και δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ.

Κατ’ αρχήν είναι δεδομένο πως η Ρεάλ θέλει τον ποδοσφαιριστή. Δεύτερον, είναι γνωστό πως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ο παίκτης αν θα μείνει ή όχι στην Παρί. Ταυτόχρονα έδωσε… δικαιώματα με την επίσκεψη του στη Μαδρίτη. Και σήμερα Πέμπτη (12/5) ήρθε νέο δημοσίευμα να βάλει… φωτιά στα σενάρια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo», η Ρεάλ φαίνεται πως το πιστεύει πολύ ότι θα πάρει τον παίκτη και έχει ήδη προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Ποιο είναι αυτό; Η απάντηση βρίσκεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας. Ο ισπανικός σύλλογος έχει ήδη τυπώσει 20.000 μπλουζάκια με το όνομα του Κιλιάν Mπαπέ, προκειμένου να τα θέσει προς πώληση τη μέρα που θα ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Από την άλλη οι Παριζιάνοι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να διατηρήσουν τον 23χρονο αστέρα τους στο «Παρκ Ντε Πρενς». Προκειμένου να τον πείσουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, οι άνθρωποι της Παρί του προσφέρουν αστρονομικό συμβόλαιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button