Ποδόσφαιρο

Ρίχνει το βάρος στον στόπερ

Η συμφωνία με τον Λορέν Μορόν ολοκληρώνει για τον Άρη ένα δεύτερο κύμα μεταγραφικών κινήσεων, το οποίο αφορούσε κυρίως ποδοσφαιριστές με κομβικό ρόλο στο πλάνο του Τόλη Τερζή.

Μορόν, Κάρλσον, Τζούρασεκ, Μενέντες και Ζουλ ήταν οι… δυνατές προσθήκες των τελευταίων δύο εβδομάδων και συνέβαλαν στην κάλυψη σημαντικών κενών που υπήρχαν στο ρόστερ, με αποτέλεσμα αυτό να έχει διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό, αλλά όχι σε τελικό…

Υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού και μάλιστα κάποιες εξ αυτών σημαντικές, όπως η προσθήκη τουλάχιστον ακόμη ενός κεντρικού αμυντικού.

Τα τελευταία 24ωρα οι άνθρωποι του Άρη έχουν ρίξει όλο το βάρος στη συγκεκριμένη επιλογή, αναζητώντας έναν παίκτη κοντά στα στοιχεία του Φαμπιάνο.

Να είναι δηλαδή καλός με την μπάλα κάτω, να έχει μία ικανοποιητική ταχύτητα και να μπορεί ανά πάσα στιγμή να σταθεί ως βασικός, είτε δίπλα στον Βραζιλιάνο, είτε στον Μπράμπετς, με δεδομένο ότι αυτοί λογίζονται σε αυτή τη φάση ως οι δύο ενδεκαδάτες επιλογές για το κέντρο της άμυνας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button