Ποδόσφαιρο

Π.Καπετάνος: «Καλή η ομάδα του Άρη, ok ο Γκάνεα»

Συνέντευξη στη Ρουμανία, όπου αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια, παραχώρησε ο Παντελής Καπετάνος αναφερόμενος στο ελληνικό πρωτάθλημα και την παρουσία των Γκάνεα και Νεντελτσιάρου με τον Άρη και την ΑΕΚ αντίστοιχα.

«Ο Αρης έχει φέτος πολύ καλή ομάδα. Είναι στην δεύτερη θέση τώρα. Η πρώτη θέση έχει καλυφθεί από τον Ολυμπιακό που έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα ουσιαστικά. Ο Γκάνεα είναι ΟΚ. Ο Νεντελτσιάρου δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής. Στην ΑΕΚ υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει επιστρέψει προσπαθώντας να κάνει την ομάδα καλύτερη και να δώσει αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Φέτος όμως σίγουρα δεν είναι η ΑΕΚ που ήταν κάποτε», τόνισε ο 37χρονος παλαίμαχος άσος.

Όσο για το πώς είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο εν καιρώ πανδημίας; «Το ποδόσφαιρο επέστρεψε μόνο στη μεγάλη κατηγορία. Στην Β’ Εθνική ξεκίνησε πριν από ένα μήνα περίπου. Πέραν αυτών κανείς άλλος δεν αγωνίζεται, δεν επιτρέπονται ούτε προπονήσεις. Νιώθω πολύ κρύος, δεν μπορώ να περιμένω να πάω στο γήπεδο. Το τελευταίο ματς που είδα ήταν το ΑΕΚ-Αρης».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button