Γενικά

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το νέο Audi Α5;

H νέα γενιά του A5 είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στα αμαξώματα Sportback και A5 Coupé, έχοντας ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση, σπορ χαρακτηριστικά, τεχνολογία Mild Hybrid για καλύτερες επιδόσεις και οικονομία, καθώς και ένα εντυπωσιακό εσωτερικό.

Το καινούριο Α5 δείχνει πιο επιθετικό και πλατύ χάρη στην κυψελωτή μάσκα «Singleframe», τους μεγάλους αεραγωγούς και τον διαχύτη με τις τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης. Οι προβολείς LED ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό – τα Matrix LED φώτα προσφέρονται έξτρα – με την έκδοση S Line η οποία είναι και η μόνη διαθέσιμη στη χώρα μας να αναδεικνύει περαιτέρω την εντυπωσιακή εικόνα του αυτοκινήτου.

Audi Α5

Στην καμπίνα, η κομψότητα συναντά το στυλ και τις Ηigh Τech τεχνολογίες. Ο οδηγός είναι μόνιμα συνδεδεμένος με το Α5 μέσω του συστήματος MMI Touch. Μία οθόνη αφής 10,1 ιντσών με ακουστική ανάδραση, αντικαθιστά τα περιστροφικά/πιεστικά κουμπιά. Η δομή του μενού είναι εξαιρετικά λειτουργική και φιλική στο χρήστη, με τον έλεγχο να γίνεται και μέσω φωνητικών εντολών.

Audi Α5

Η στάνταρ εξατομίκευση επιτρέπει τη δημιουργία έως και επτά διαφορετικών προφίλ χρηστών για την αποθήκευση προσωπικών ρυθμίσεων και προτιμήσεων. Το προαιρετικό ψηφιακό κλειδί Audi μετατρέπει ένα Smartphone Android σε κλειδί, ενώ το πολύχρωμο πακέτο φωτισμού προσθέτει φωτεινές ενδείξεις στο σκοτάδι. Η πλοήγηση είναι πιο εύκολη και γρήγορη από πότε. Το σύστημα ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για την κυκλοφορία, τους πιθανούς κινδύνους, τη λειτουργία των φαναριών και τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης.

Audi Α5

Το Wi-Fi Hotspot δεν θα μπορούσε να λείπει από τον βασικό εξοπλισμό, όπως και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με την οθόνη 12,3 ιντσών. Αντίθετα, το Head-Up Display είναι προαιρετικό. Στάνταρ είναι τα συστήματα υποβοήθησης «Audi Pre Sense City», «Cruise Control με Speed limiter» και οι αισθητήρες παρκαρίσματος.

Τα A5 Sportback και A5 Coupé είναι άμεσα διαθέσιμα στην Ελλάδα, με τιμές που ξεκινούν από 52.250€ και 52.53 €, αντίστοιχα, στην πλούσια και σπορ έκδοση S line. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα A5 SB S Line 40 TFSI MHEV S Tronic και A5 Coupé S line 40 TFSI MHEV S Tronic με το βενζινοκινητήρα 2.0 TFSI των 190 ίππων.

Audi Α5

Κατόπιν παραγγελίας έρχεται και η κορυφαία έκδοση με τον V6 3.0 TDI κινητήρα με τους 347 ίππους, τα 700 Nm ροπής και την τετρακίνηση Quattro. Τα 0-100 επιτυγχάνονται σε 5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Όλες οι εκδόσεις εφοδιάζονται με αυτόματο κιβώτιο S Tronic 8 σχέσεων.

Η Cabriolet εκδοχή του A5 με την υφασμάτινη κουκούλα θα λανσαριστεί στη χώρα μας τους επόμενους μήνες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button