ΑπόψειςΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Πόση… τοξικότητα αντέχεις;

Πολύ της μόδας το τελευταίο διάστημα η λέξη τοξικότητα, που ανακάλυψαν στην ΕΠΟ του Μάκη Γκαγκάτση, για να σου πουν με απλά λόγια, κάτσε να σε… σφάζουμε και δεν θα μιλάς!

Τρία παιχνίδια πρωταθλήματος για τον Άρη, τρεις ανεκδιήγητες και κόντρα διαιτησίες, από Τσακαλίδη (Χαλκδικής), Τσιμεντερίδη (Κοζάνης) και Παπαδόπουλο (Μακεδονίας), που έρχονται να κάνουν απροκάλυπτα τη… δουλειά τους. Και γιατί απροκάλυπτα; Γιατί δεν έχουν να φοβηθούν κάτι. Θα δώσουν ότι… βλέπουν, όπως τους κάλεσε να κάνουν ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, στη συνέχεια θα τους βγάλουν “λάδι” και εμάς όλους που είμαστε στα… κάγκελα, θα μας βγάλουν τρελούς…

1η αγωνιστική (Τσακαλίδης-Παπαπέτρου VAR): Ο Μίχορλ τρέχει και στέκεται, χωρίς να ασχολείται με την πορεία της μπάλας, μπροστά στην πορεία του εξερχόμενου Κουέστα, σύγκρουση που προκαλείται ξεκάθαρα από τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, πέναλτι, 1-1 ο Ατρόμητος, δύο χαμένοι βαθμοί.

2η αγωνιστική (Τσιμεντερίδης-Κουμπαράκης VAR): Ένας διαιτητής που κάνει τα αδύνατα, δυνατά να βάλει τον Πανσερραϊκό στην περιοχή του Άρη, σφυρίζοντας ανύπαρκτα και ανάποδα φάουλ και “κιτρινίζοντας” μισή ντουζίνα ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων για ασήμαντες αφορμές… Παρά την… τιτάνια προσπάθειά του, οι κιτρινόμαυροι παίρνουν τη νίκη.

3η αγωνιστική (Παπαδόπουλος-Ευαγγέλου VAR): Διαιτητής που σπεύδει να δώσει πέναλτι σε φάση που η μπάλα χτυπάει ξεκάθαρα στην κοιλιά του Φρίντεκ και το παίρνει πίσω, μετά από παρέμβαση του VAR, ο οποίος δεν βλέπει το καθαρό πάτημα και μετά χτύπημα στον Μορόν και “πνίγει” πέναλτι υπέρ του Άρη στο 1-0. Το αποκορύφωμα η ακύρωση γκολ των κιτρινόμαυρων για το 2-1 στο 86′, που όσες φορές και αν έχω δει τη φάση, δεν έχω καταλάβει τι έχει δώσει. Και όλα αυτά με τόση σιγουριά, που προκαλεί επιεικώς… απορίες. Ισοπαλία και εδώ, άλλοι δύο χαμένοι βαθμοί.

Το έργο ξεκίνησε από πολύ νωρίς φέτος. Έκανες το… λάθος να κάνεις πολύ καλές μεταγραφές και να δείξεις ότι αν καταφέρεις να γίνεις ομάδα, μπορείς να πετύχεις πράγματα. Γι’ αυτό η νέα διοίκηση της ΕΠΟ και η νέα-παλιά συμμαχία του ελληνικού ποδοσφαίρου, σου στέλνει το μήνυμα από το ξεκίνημα. Κάτσε να σε… σφάζουμε και δεν θα μιλάς…

ΥΓ. Και έλα εσύ Αρειανέ, να ασχοληθείς με τα λάθη του Μάντζιου (που έκανε), αυτό του Σαμόρα (που έκανε) και με την ομάδα που δεν είναι ακόμη έτοιμη να παίζει καλή μπάλα σε κάθε ματς. Λες και οι άλλοι είναι έτοιμοι και δεν έχουν δωράκια όποτε χρειάζεται για να πάρουν τους βαθμούς. Οι άλλοι τους παίρνουν άδικα, εσένα στους… κλέβουν.

ΥΓ1. ALERT: Άρθρο με τοξικότητα. STOP…

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button