Ποδόσφαιρο

Πόσα άλλαξαν; Οι ομάδες στην… κανονική πρεμιέρα σε σχέση με σήμερα

Το πρωτάθλημα της Super League ξεκινάει, αλλά με τρεις εβδομάδες καθυστέρησης.

Το YellowRadio.gr σας παρουσιάζει το τι άλλαξε στις ομάδες. Δηλαδή πόσο ευνοημένες είναι που το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε στις 21 Αυγούστου, αλλά ξεκινάει σήμερα.

O Άρης είχε κάνει ήδη τις περισσότερες κινήσεις του. Ουσιαστικά έκλεισε μόνο τον Μπράμπετς και τον Αλί μετά την 21η μέρα του Αυγούστου, ενώ υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ασλανίδη, ο οποίος έφυγε δανεικός.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τρεις ποδοσφαιριστές. Πήρε τον δεξιό μπακ Καρμπόβνικ από την Μπράιτον, τον στόπερ Ετιέν Λούντοβιτς Γιουτέ Κινκουέ και τον χαφ Μαμαντού Κανέ.

Σημαντικές κινήσεις έκανε και ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έκαναν την καλύτερη μεταγραφή τους τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Παλάσιος, ενώ ακόμη πήραν τον τερματοφύλακα Μπρινιόλι, τον δεξιό μπακ Βαγιαννίδη και τους μέσους, Ματέους Ντα Σίλβα Βιτάλ και Ραμόν-Πασκάλ Λούντκβιστ.

Η ΑΕΚ έκανε την καλύτερη της κίνηση αποκτώντας τον Τσούμπερ, ενώ «πακέτο» μαζί του ήρθε και τον μεσοεπιθετικό Γέβτιτς. Ακόμη προσέθεσε στο δυναμικό της και τον δεξιό οπισθοφύλακα, Λάζαρο Ρότα.

Τέλος ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Άκπομ για την επίθεση, τον επιθετικό μέσα Μιτρίτσα και τον Σίντκλεϊ Φερέιρα για το αριστερό άκρο της άμυνας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button