ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Πόουλσεν για Έρικσεν: «Τον βλέπαμε να πεθαίνει μπροστά μας»

Ο Γιουσούφ Πόουλσεν μιλώντας στο γερμανικό Sky Sports, περιέγραψε όσα συγκλονιστικά έγιναν μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο EURO.

Ένα τραγικό περιστατικό σημάδεψε το Euro του 2020 όταν στον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία ο Έρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή.

Ο Πόουλσεν μίλησε στο γερμανικό Sky Sports για αυτή την δραματική εμπειρία που έζησε όταν είδε τον Έρκινσεν να καταρρέει και όλοι τον έβλεπαν να πεθαίνει μπροστά τους. Ο επιθετικός της Λειψίας περιέγραψε τα συναισθήματα του ίδιου και των άλλων Δανών διεθνών εκείνες τις στιγμές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πόουλσεν:

«Όταν στεκόμασταν γύρω του εκείνη την ώρα, όλοι φοβόμασταν ότι ίσως τον βλέπαμε να πεθαίνει μπροστά μας. Ακόμη θυμάμαι πώς ο καθένας μας ψιθύριζε ή προσευχόταν: «σε παρακαλώ, ξύπνα». Δοξάζω τον Θεό που τα κατάφερε και τώρα μπορούμε όλοι να μιλάμε για αυτό λίγο ή πολύ φυσιολογικά, διότι βασικά είναι μια χαρμόσυνη ιστορία. Χαρμόσυνη διότι οι περισσότεροι άνθρωποι στην κατάσταση του Κρίστιαν θα είχαν πεθάνει. Ήταν τυχερός που του συνέβη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και όλοι ήταν κοντά του για να τον επαναφέρουν αμέσως. Αν του είχε συμβεί στο σαλόνι του σπιτιού του, δεν θα ήταν εδώ σήμερα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button