Μπάσκετ

«Πόλεμος» στον Ηρακλή, ανακοίνωση ΑΘ10 κατά Δρακόπουλου

Τεράστια τα προβλήματα στον μπασκετικό Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΘ10 κατά του προέδρου του μπασκετικού Ηρακλή:

«Μέχρι σήμερα έχουμε κάνει απεριόριστη υπομονή απέναντι στο φαινόμενο που λέγεται Δρακόπουλος. Ο λόγος ήταν το γεγονός ότι αντιλαμβανόμαστε (δυστυχώς μόνο εμείς) την κατάσταση στον σύλλογο και το πόσο αχρείαστο αλλά και καταστρεπτικό θα ήταν να αναλωθούμε σε ακόμα μια διαμάχη μεταξύ οπαδών και διοίκησης.

Ανεχτήκαμε τις ύβρεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα ψεύτικα προφίλ που έσπερναν τη διχόνοια διαδίδοντας ψέματα, τα προσβλητικά σχόλια για τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ σε αντιπάλους.

Ανεχτήκαμε τις ηλίθιες και εκ του πονηρού συζητήσεις για το γήπεδο των Λύκων λίγες μέρες πριν ο ΓΣ απελευθερωθεί από τα οικονομικά δεσμά του, το σαμποτάζ της προσπάθειας επαναλειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος προσπαθώντας τελευταία στιγμή να τορπιλίσει τη συμφωνία με την Τρίγλια, τη συμπόρευση με ραδιοφωνικούς σταθμούς που σκοπό έχουν τη διάλυση του συλλόγου και την απομάκρυνση του από το Καυτανζόγλειο.

Ανεχτήκαμε να γίνεται ο σύλλογος περίγελος με προπονητές που τους πετούσαν έξω από τα απλήρωτα σπίτια τους, με αθλητές μικρούς σε ηλικία τους οποίους τους πετούσαμε σαν τη τρίχα από το ζυμάρι όταν τραυματίζονταν.

Ανεχτήκαμε οπαδούς αντιπάλων ομάδων της πόλης με ποινές φυλάκισης εκατοντάδων χρόνων να κάνουν διοικητικό κουμάντο και το ΣΔΟΕ να κάνει το ιβανώφειο φύλλο φτερό κάθε τρεις και λίγο για τις λαμογιές τους.

Αυτό όμως που δεν ανεχόμαστε είναι να σαμποτάρεται η παρουσία μας όπου παίζει ο ΗΡΑΚΛΗΣ, όπως έγινε χθες στη Λάρισα. Σε έναν αγώνα που υποτίθεται θέλεις να κερδίσεις σε συνεργασία με τη διοίκηση της Λάρισας κάνατε τα πάντα ώστε να μην μπούμε. Φυσικά εξαιρούμε συγκεκριμένους ανθρώπους της διοίκησης οι οποίοι μας βοήθησαν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους ενώ ο «πρόεδρος» τους απαγόρευε να ασχοληθούν μαζί μας.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η απάντηση μας θα είναι το γεμάτο Ιβανώφειο σε κάθε αγώνα και εκεί θα τ’ ακούς όπως πρέπει (αν έρθεις)!».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button