Μπάσκετ

Πως τα 14.000 χρέος έγιναν πάνω από 100 και ποιες είναι οι κινήσεις της ΚΑΕ Άρης

Η υπόθεση Πετράτου συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον μπασκετικό Άρη.

Ο γνωστός δικηγόρος εκπροσωπεί πρώην αθλητές και προπονητές του Άρη, όσο και εκπροσώπους τους ενώ το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε και προβλήματα με την εγγυητική.

Το τι ακριβώς συμβαίνει, το πως κόσμησε η έλλειψη ρευστότητας αλλά και το ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της ομάδας εξήγησε ο Χρήστος Γρόλλιος.

Συγκεκριμένα ο νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ Άρης είπε στο Yellow Radio:

Ο κ. Πετράτος εκπροσωπεί κάποιους μπασκετμπολίστες που έχουν υπαχθεί στο άρθρο 99 και τους οφείλονται τελευταίες δόσεις, κοντά στα 15.000. Δεν πληρώθηκαν αυτοί οι αθλητές από τον Γουλιέλμο και τον Μάιο προσέφυγαν στην Ε.Ε.Α και ζήτησαν την κατάπτωση της εγγυητικής και αναβίωσε ένα νέο χρέος.

Αν είχε καταβάλει ο Άρης περί τις 14.000 δεν θα είχε αυτό το πρόβλημα. Εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε αυτό το ποσό. Πλην όμως το πέναλτι ήταν επιπλέον 100.000.

Αυτό το πέναλτι πώς προέκυψε;

Το κούρεμα θα ισχύει εφόσον θα καταβληθούν κάποιες δόσεις σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Εφόσον καταγγελθεί η συμφωνία, οφείλεις το σύνολο του ποσού. Υπάρχει μια διαφωνία από την πλευρά της ΚΑΕ Άρης, καθαρά νομικού περιεχομένου, η οποία έχει να κάνει με το γεγονός, πως αυτές οι οφειλές είχαν υπαχθεί στη ρύθμιση του άρθρου 99. Είναι ένα λεπτό νομικό θέμα, για το οποίο εκκρεμεί δικαστήριο.

Η επιτροπή της Ε.Ε.Α δεν το δέχθηκε αυτό. Στην συνέχεια προσφύγαμε στα πολιτικά δικαστήρια και υπήρξαν δύο αντιφατικές αποφάσεις. Αρχικά, ανακλήθηκε η κατάπτωση της εγγυητικής. Στη συνέχεια, έγινε εκ νέου ανάκληση της ανάκλησης και έλαβε χώρα η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, την οποία η ΚΑΕ Άρης την κάλυψε για τρίτη φορά το Σεπτέμβριο. Έτσι, πήραμε και την αδειοδότηση, γιατί ήταν μια από τις προϋποθέσεις.

Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Νίκο Πετράτο. Θα είμαστε συνεπείς στην χρονική προθεσμία που μας έχει δοθεί από την άλλη πλευρά. Ο Νίκος Πετράτος είναι ένας συνάδελφος, για τον οποίον έχουν γραφεί πολλά για τον ίδιο. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος, που αν δώσει τον λόγο του, τον τηρεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button