Ποδόσφαιρο

Πως προχωρούν τα μεταγραφικά

Ο Άρης έχει συγκεκριμένη στόχευση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, δουλεύοντας το πλάνο του και θέλοντας να ολοκληρώσει σύντομα τις συμφωνίες.

Για τη μεσαία γραμμή ο Άρης έχει τη συμφωνία του με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, περιμένοντας να εξασφαλίσει την ελευθερία του ή να συμβιβαστεί η Χέρτα με τα χρήματα που προσφέρει. Στο μυαλό του Άλαν Πάρντιου, είναι αναγκαίο ο 32χρονος Τσέχος να μπει άμεσα στο πρόγραμμα προετοιμασίας και να μετρήσει αρκετές προπονήσεις μαζί με τον Πίτερ Ετέμπο, με τον οποίον θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Η υπόθεση του εξτρέμ είναι πιο περίπλοκη. Μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάστηκαν προκρίθηκε αυτή ποδοσφαιριστή ο οποίος ανήκει σε ισπανική ομάδα, δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής και υπάρχει η πρόθεση δανεισμού του. Η όποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις σκέψεις της ομάδας ή και του ποδοσφαιριστή, αλλά και από το ενδιαφέρον που θα δείξουν άλλες ομάδες.

Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, αν και είχε σημειωθεί από τον Πάρντιου η ανάγκη ενίσχυσης, το ζήτημα απόκτησης σέντερ φορ φαίνεται να βρίσκεται πιο πίσω σε σχέση με τις άλλες μεταγραφικές υποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση, για τον Άρη είναι αναγκαίο να κινηθεί άμεσα, προκειμένου να μη χαθεί αυτό που φαινόταν ως πλεονέκτημα, δηλαδή το διάστημα διακοπής ενός μήνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button