Βόλεϊ

Πως ο Άρης… έχτισε το μέλλον του βόλεϊ γυναικών στην Ελλάδα

Μία στις τρεις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας είτε προέρχεται από τον Άρη είτε ανέβασε τις μετοχές της!

Ο Άρης τη τελευταία δεκαετία έκανε εξαιρετική δουλειά στο γυναικείο βόλεϊ και ακόμη και σήμερα έχει πάρα πολύ καλές ακαδημίες με κορίτσια που μαθαίνουν βόλεϊ σωστά και αύριο-μεθαύριο θα δούμε στις πρώτες κατηγορίες.

Τις προηγούμενες μέρες βγήκαν οι κλήσεις της Εθνικής ομάδας γυναικών. Από τις 27 αθλήτριες που κλήθηκαν οι εννέα έχουν «κιτρινόμαυρο» παρελθόν.

Η Αλεξάκου, η Μπάκα, η Καθάριου, η Τάνη και η Ανθούλη είναι όλες παίκτριες που και στα τμήματα υποδομής του Άρη έπαιξαν και στη Volleyleague τις γνωρίσαμε με τη κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ακόμη, Απλαδά και Κιουτσιούκη που κλήθηκαν στην Εθνική Ελλάδος δεν προέρχονται από τον Άρη, αλλά εκτόξευσαν τις μετοχές τους φορώντας τα κιτρινόμαυρα.

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου πήρε τη πρώτη της ευκαιρία ως βασική πασαδόρος στον Άρη και η Κακουράτου ήταν πάντοτε μία εξαιρετική παίκτρια, αλλά το τελευταίο διάστημα στα «κιτρινόμαυρα» σίγουρα βοήθησε τη κλήση της στην Εθνική.

Ουσιαστικά με μία δεκαετία δουλειάς ο Άρης έχει φτιάξει το 1/3 της Εθνικής ομάδες, με άλλα κορίτσια να… έρχονται από πίσω.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button