Ποδόσφαιρο

Πώς διαμορφώθηκε το ρόστερ ενόψει Ολλανδίας

Μόλις λίγα 24ωρα ακόμα για να μπει ο Άρης στο αεροπλάνο με προορισμό την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας και πάνε να δούμε πως είναι διαμορφωμένα σήμερα το ρόστερ.

Ο κίνδυνος να πάει ο Άρης στην Ολλανδία με το υπάρχον υλικό είναι πλέον ακόμα πιο ορατός, έστω και αν ο Άκης Μάντζιος υπολογίζει ξανά τον Αλβάρο Σαμόρα, αλλά και τον 17χρονο Κλέιτον Ντιαντί που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και εκτός απροόπτου θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα.

Με τα τωρινά δεδομένα για λογαριασμό του Άρη θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία οι:

Κουέστα, Κυριαζής, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Μβοντό, Τζούρασεκ, Πάβισιτς, Πάρντο, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν, Σαμόρα, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός και Ντιαντί

Από την ομάδα Κ19 οι: Κουτρουλίδης (τερματοφύλακας), Σεβαστίδης (αμυντικός), Χαρούπας (μέσος), Μεμέτογλου (μέσος), Καραμανλής (επιθετικός).

Συνολικά 27 ποδοσφαιριστές, αλλά το πραγματικό νούμερο των ενεργών επιλογών που υπολογίζονται για τη νέα χρονιά από τον Μάντζιο είναι μικρότερο.

Βγάζοντας τους “μικρούς” ο αριθμός μειώνεται στους 22. Πάβιτσιτς και Πάρντο είναι στην προετοιμασία, αλλά όχι στα πλάνα της νέας σεζόν, άρα 20

Το νούμερο δεν είναι ικανοποιητικό για την περίοδο στην οποία βρίσκεται ο Άρης. Αν βάλουμε στη συζήτηση και τις περιπτώσεις του Μορόν η και των Τζούρασεκ-Φεράρι, που βρίσκονται σε μία… αμφιβολία, αλλά για την ώρα υπολογίζονται κανονικά, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το ρόστερ χρήζει αρκετών αλλαγών και με την πρόθεση των κιτρινόμαυρων για το φετινό καλοκαίρι να είναι τουλάχιστον οι 10-12 μεταγραφές.

Μένουν λοιπόν μερικά ακόμα 24ωρα για να φανεί κατά πόσο ο Άρης θα κάνει τη ρελάνς του ή αν θα πάει με την υπάρχουσα κατάσταση στην Ολλανδία και θα ελπίζει σε προσθήκες κατά τις πρώτες μέρες του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button