Ποδόσφαιρο

Πρώτο 90λεπτο μετά από μήνες για τον Ενκουλού!

Ο Νικολά Ενκουλού, μετά την κλήση και την επιστροφή του στην Εθνική Καμερούν, γύρισε και στην αγωνιστική δράση για 90 ολόκληρα λεπτά, στο χθεσινό φιλικό με το Ουζμπεκιστάν.

Έπρεπε να περάσουν περισσότερα από πέντεμιση χρόνια, ώστε ο Καμερουνέζος να βγάλει από την ντουλάπα τη φανέλα με το εθνόσημο. Η τελευταία φορά ήταν στον τελικό του Copa Africa, κόντρα στην Αίγυπτο, όπου είχε σημειώσει το ένα από τα δύο τέρματα που εξασφάλισαν στη χώρα του την κατάκτηση του τροπαίου. Έπειτα υπήρξαν κάποια προβλήματα με την ηγεσία της ομοσπονδίας του Καμερούν και οδήγησαν στην πολύχρονη αποχή του από την εθνική ομάδα.

Το Καμερούν ηττήθηκε με 0-2 από το Ουζμπεκιστάν στη φιλική αναμέτρηση αλλά ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν στο βασικό σχήμα, καθώς ήταν στο κέντρο της τριάδας στην άμυνα.

Για να βρει κανείς το όνομα του Ενκουλού σε γεμάτο παιχνίδι, θα πρέπει να ταξιδέψει στον Νοέμβρη του 2021, όταν ήταν στη Γουότφορντ. Τότε έπαιξε ολόκληρο 90λεπτο στην ήττα από την Άρσεναλ με 1-0 και δύο εβδομάδες αργότερα (20/11/2021) έπαιξε για 64 λεπτά στη νίκη της ομάδας του επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η επιστροφή του στην ενεργό δράση προκαλεί αισιοδοξία στις τάξεις του Άρη, καθώς είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσει και η χρησιμοποίησή του στα επόμενα παιχνίδια από τον Άλαν Πάρντιου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button