ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Πρώτος στόχος ο Σανέ για τη Λίβερπουλ σε περίπτωση αποχώρησης του Σαλάχ!

Σε μια συνταρακτική αποκάλυψη προχωρά αγγλικό Μέσο ενημέρωσης, καθώς υποστηρίζει ότι η Λίβερπουλ έχει ως πρώτο στόχο τον Λερόι Σανέ, σε περίπτωση που ο Σαλάχ αποχωρήσει για Σαουδική Αραβία.

Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας, η Λίβερπουλ έχει ήδη προετοιμάσει το έδαφος για την πιθανή αποχώρηση του Μοχάμεντ Σαλάχ! Ο Αιγύπτιος σταρ των «κόκκινων» βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι μια ανάσα από τη Σαουδική Αραβία, αλλά η Αλ-Ιτιχάντ, διατηρεί «ζεστό» το ενδιαφέρον της για τον πολύπειρο εξτρέμ!

Ωστόσο το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ γνωρίζει ότι αυτοί είναι πιθανότατα οι τελευταίοι μήνες του Σαλάχ στο «Άνφιλντ» και έτσι η Λίβερπουλ θα κινηθεί για την απόκτηση του Λερόι Σανέ!

Μάλιστα, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαντ, δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση άμεσα για τον Γερμανό εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου, καθώς είναι επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Mirror προσθέτει ότι η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να καταρρίψει το μεταγραφικό της ρεκόρ, το οποίο αυτή τη στιγμή «κρατά» ο Ντάρβιν Νούνιες, ο οποίος κόστισε κοντά στα 100 εκατ. ευρώ μαζί με το μπόνους. Ο 27χρονος, που έφτασε στο Μόναχο το 2020, ξεκίνησε καλά τη σεζόν με 7 γκολ σε 9 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, γεγονός που ίσως «φρενάρει» τους Βαυαρούς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button