Απόψεις

Πρώτα η πρόκριση, τα υπόλοιπα ακολουθούν…

Ο Άρης έχει ως μοναδικό στόχο αυτή τη στιγμή να περάσει στην επόμενη φάση του Europa Conference League, καθώς σε περίπτωση αποκλεισμού θα έχει ξεκινήσει τη σεζόν με μία παταγώδη αποτυχία.

Τα καλοκαιρινά προκριματικά λένε ότι τα κερδίζουν και προχωρούν οι… περσινές ομάδες, κάτι που δεν ισχύει για τους κιτρινόμαυρους, που άλλαξαν σχεδόν το 60% του ρόστερ της προηγούμενης σεζόν.

Φυσικά στο παιχνίδι της προηγούμενης Πέμπτης ο Άρης κατέβηκε να παίξει με μία ενδεκάδα που κατά τα 8/11 ήταν με ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονταν και πέρσι στην ομάδα, αλλά αυτό δεν φάνηκε παρά σε ελάχιστα σημεία της αναμέτρησης.

Σε επίπεδο συνοχής, συνεργασιών και όλων όσων ξεχωρίζουν τις ομάδες που πετυχαίνουν τέτοια εποχή από τις υπόλοιπες, η ομάδα του Απόστολου Τερζή πήρε πολύ χαμηλό βαθμό στο πρώτο της… τεστ.

Ο αντίπαλος δεν είναι… μεγαθήριο, έχει κάποιους παίκτες που ξεχωρίζουν κυρίως στην επίθεση, αλλά ήταν ομάδα που ήξερε τι ήθελε κάθε στιγμή και εκμεταλλεύτηκε όλες τις αδυναμίες που εμφάνισε ο Άρης μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι του “Κλεάνθης Βικελίδης” είναι δεδομένα μία άλλη ιστορία και οι κιτρινόμαυροι με τη βοήθεια του κόσμου τους μπορούν να πάρουν την πρόκριση, που είναι το απόλυτο ζητούμενο στο σημείο που βρισκόμαστε.

Από κει και πέρα η ομάδα πρέπει να διορθώσει πολλά, αν θέλει να έχει συνέχεια στον θεσμό, καθώς αν ο Άρης περάσει, τον περιμένει η Ντιναμό Κιέβου, που μπορεί να μην έχει την… αίγλη του παρελθόντος, αλλά παραμένει ένας πολύ δυνατός αντίπαλος.

Αυτήν την εποχή κανείς δεν περιμένει να δει… θαύματα από την ομάδα του, ιδίως όταν αυτή έχει τόσα νέα πρόσωπα, αυτό που περιμένει ο κόσμος είναι ένα σύνολο που θα τα δώσει όλα, για να προχωρήσει όσο το δυνατόν μακρύτερα στη διοργάνωση.

ΥΓ. Ο κόσμος είμαι σίγουρος ότι θα δώσει δυναμικό παρών στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την Πέμπτη, περιμένοντας από όλους όσους αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα το αυτονόητο… Την ΠΡΟΚΡΙΣΗ…

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Back to top button