Διεθνή

Πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 60 παιδιών

Σοκ στην Μπαρτσελόνα αλλά και το ισπανικό ποδόσφαιρο με τις καταγγελίες για πρώην προπονητή των Καταλανών, ο οποίος φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά 60 παιδιά.

Ο λόγος για τον πρώην προπονητή των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, Αλμπέρτ Μπεναϊχές, ο οποίος γύρισε στην ομάδα τον περασμένο Απρίλιο, αναλαμβάνοντας ρόλο συντονιστή και για τον οποίο υπάρχουν κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης σε μαθητές σχολείου στη Βαρκελώνη, όπου ήταν καθηγητής γυμναστικής.

Ο ίδιος αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα λίγους μήνες μετά για προσωπικούς λόγους, ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα Diari ARA, ο 71χρονος κατηγορείται πως κακοποίησε μαθητές σε σχολείο, στο «Escola Barcelona», ενώ ο αριθμός των περιπτώσεων φτάνει τις 60.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Μπεναϊχές αυνανιζόταν μπροστά σε 13χρονους μαθητές, ενώ παρακολουθούσε πορνογραφικές ταινίες. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο μια ομάδα πρώην μαθητών αποφάσισε να τον καταγγείλει. Ο Μπεναϊχές ήταν ένας από τους ανθρώπους που προσλήφθηκαν στο σύλλογο, με τη νίκη του Λαπόρτα στις τελευταίες εκλογές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button