Ποδόσφαιρο

Πρόταση Μπαλτάκου για τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στη Νέα Υόρκη!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε πρόταση να εξεταστεί η πιθανότητα ο τελικός του Κυπέλλου τη νέα χρονιά να γίνει στη Νέα Υόρκη! Ίδιο format με πέρυσι στο Κύπελλο.

Αναμφίβολα η πρόταση αυτή του Μπαλτάκου ξεχωρίζει από την ενημέρωση από πλευράς της ΕΠΟ. Και αυτό διότι σε σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρότεινε να εξεταστεί η πιθανότητα να γίνει ο αγώνας αυτός στη Νέα Υόρκη.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής για το Κύπελλο και άλλα θέματα:

Ενέκρινε το σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας της περιόδου 2022-2023, το οποίο θα είναι το ίδιο με αυτό που ίσχυσε την περασμένη σεζόν. Οι ομάδες της Super League1 θα ξεκινήσουν να αγωνίζονται από την 4η φάση (οι 10 ομάδες που δεν αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) και από την 5η φάση (φάση των «16», οι ομάδες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις), οι ομάδες της Super League 2 θα ξεκινήσουν στην τρίτη φάση, ενώ στις δύο πρώτες φάσεις μετέχουν οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Να εξεταστεί η δυνατότητα διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου και σε πόλεις της περιφέρειας, εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε πόλεις του εξωτερικού, στις οποίες ζει μεγάλος αριθμός Ελλήνων. Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Μπαλτάκος, μάλιστα, πρότεινε να εξεταστεί η πιθανότητα διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου στη Νέα Υόρκη.

Να ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου 2022 το πρωτάθλημα της Super League 2.

Να παρατείνει κατά μία εβδομάδα σε σχέση με εφέτος τη θερινή μεταγραφική περίοδο της επόμενης σεζόν (2023-2024), ήτοι μέχρι τις 22/ 9/2023.

Τώρα σε σχέση με το εκτός έδρας γκολ που ίσχυσε πέρυσι στο Κύπελλο. Αυτό το θέμα θα πάει με την προκήρυξη του Κυπέλλου που θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button