ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Πρόεδρος Ατλέτικο: «Πιστεύω ότι ο Σιμεόνε θα μείνει στην ομάδα»

O πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο, εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Σιμεόνε θα παραμείνει στον σύλλογο, χωρίς να έχει κάποιο νέο για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Tην πεποίθησή του πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, εξέφρασε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ενρίκε Θερέθο.

Ο Αργεντινός τεχνικός βρίσκεται στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας από τον Δεκέμβριο του 2011, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο. Επιπλέον, δεν υπάρχει ακόμη κάποια εξέλιξη σχετικά με την ανανέωσή του, με τον Θερέθο να τονίζει πως δεν γνωρίζει ακόμη κάποιο νέο σχετικά με το εν λόγω θέμα.

«Πιστεύω πως ο Σιμεόνε θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ναι. Όσον αφορά το νέο συμβόλαιο, δεν έχουμε ακόμη κάποιο νέο σχετικά με την ανανέωση», ήταν τα λόγια του. Ο Σιμεόνε αποτελεί μία εμβληματική μορφή για τους «ροχιμπλάνκος», έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο Κύπελλα, δύο τρόπαια Europa League και δύο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ. Μάλιστα, τη σεζόν 2015/16, παρά το γεγονός πως η Ατλέτικο δεν κατάφερε να κερδίσει το Champions League, ο ίδιος ανακηρύχθηκε ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button