Ποδόσφαιρο

Πρόβλημα στη συμφωνία Μονεμβασιώτη-Ευγενίου για τις μετοχές του Ηρακλή

Πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Μονεμβασιώτη- Ευγενίου για τη μεταβίβαση των μετοχών του Ηρακλή. Άλλαξε τις απαιτήσεις του ο Ευγενίου.

Και ξαφνικά προκύπτει πρόβλημα στις επαφές του Μονεμβασιώτη με τον Ευγενίου στις διαπραγματεύσεις για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σημερινή πρώτη επαφή των δύο ανδρών δεν πήγε καλά, καθώς ο Στράτος Ευγενίου άλλαξε τις απαιτήσεις του με αποτέλεσμα η συμφωνία να κινδυνεύει να χαλάσει.

Ο νυν μεγαλομέτοχος απαίτησε να του δοθούν 600 χιλιάδες ευρώ, ενώ τα χρέη της ΠΑΕ Ηρακλής είναι κοντά στις 400-500 χιλιάδες ευρώ, τονίζοντας στον Μονεμβασιώτη ότι θα τα πληρώσει ο ίδιος σε …δόσεις.

Η πλευρά του Μονεμβασιώτη ζήτησε να πληρωθούν άμεσα τα χρέη των 400-500 χιλιάδων ευρώ προς τρίτους, να δώσει 200 χιλιάδες ευρώ στον Ευγενίου και να υπογράψουν για την μεταβίβαση των μετοχών, κάτι που και πάλι δεν έγινε αποδεκτό από την άλλη πλευρά.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη συμφωνία ήταν να δοθούν 600 χιλιάδες ευρώ στον Ευγενίου, χωρίς όμως να υπάρχουν χρέη προς τρίτους και το ΑΦΜ της ΠΑΕ να είναι καθαρό και απαλλαγμένο από τα χρέη.
Πλέον τα πάντα θα κριθούν σε νέα συνάντηση που θα γίνει το απόγευμα, με τους δύο άνδρες να συναντώνται ξανά μετά από παρέμβαση του Ερασιτέχνη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button